REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paliekame masiškai pasaulį keičiančius „didžiųjų sujungimų“ metus – 2020-uosius. Įeiname į dvasiškai įžvalgius metus. Jau nuo pačių pradžių Saturnas ir Jupiteris ilgam įžengė į Vandenį suteikdami galimybę pajausti, kokie bus metai.

Paliekame masiškai pasaulį keičiančius „didžiųjų sujungimų“ metus – 2020-uosius. Įeiname į dvasiškai įžvalgius metus. Jau nuo pačių pradžių Saturnas ir Jupiteris ilgam įžengė į Vandenį suteikdami galimybę pajausti, kokie bus metai.

REKLAMA

Gali atrodyti, kad kartais yra mažai kur pasislėpti, kol vyksta tranzitas tarp jėgos dideliuose skaičiuose akcentavimo ir asmeninio saugumo poreikio.

Galingas kvadratas tarp Saturno, techniškai nuovokiame Vandenyje ir Urane, klajojančiame per valingą Jautį, gali sukelti įtemptas akimirkas ir sukelti itin dramatiškų pokyčių. Šio tranzito įtaka ypač pasireiškia vasario 17, birželio 14 ir gruodžio 24 dienomis; tačiau ši energija rezonuoja per visus metų įvykius.

Galimi neramumai, sulėtėjimas

Gali kilti tiek vidinė kova, tiek bendruomenės nesutarimai. Tarp savojo ego ir idėjos, į ką viskas transformuojasi, vyksta virvės traukimo varžybos. Saturno tikslas yra statyti, tačiau šiuo atveju bokštas turi nukristi tam tikra dalimi. Konstrukcijos, kurios nebetarnauja masėms, galiausiai subyrės. Gali kilti įvairūs pilietiniai neramumai per šiuos tranzitus, nes Uranas yra pagrindinis radikalas, kviečiantis chaotiškus pokyčius ir staigius veiksmus.

REKLAMA
REKLAMA

Būkite atviri daugeliui neplanuotų staigmenų visuose frontuose. Lengvesnė šio aspekto pusė – pagaliau gauti tą paskolą ar išmokėjimą, kurio laukėte. Tai taip pat galite pritraukti kompetentingus bendruomenės lyderius su svarbia žinia. Bet kuriuo atveju danguje – ir mūsų gyvenime – vyksta radikalūs pokyčiai, kai elektrinis Uranas ir autoritetingas Saturnas jungiasi kosmose.

REKLAMA

„horoscope.com“ teigimu, šiais metais taip pat bus trys Merkurijaus retrogradiniai ciklai, visi oro ženkluose, kurie yra labai stiprūs, nes šiaurinis likimo mazgas mus kalbina per humoristinį Dvynių sąmojį.

Apskritai tai yra laikotarpiai, kai ryšys, technologijos, duomenys, paštas ir masinis transportas gali būti tam tikru būdu sulėtinti. Ypač svarbu atkreipti dėmesį į tai, su kuo susitinkate ar kas kreipiasi į jus, kai gudrybių planeta eina atgal, nes tai dažnai yra neišspręstas klausimas, kuriuo reikia pasirūpinti, kad galėtumėte judėti pirmyn.

REKLAMA
REKLAMA

Laukia kūrybiškumo ir tobulėjimo laikas

Pirmasis iš Merkurijaus retrogradinis ciklas patenka į Vandenio ženklo šešėlį sausio 15 d. Sustojęs grįžta atgal sausio 30 d. ir tęsiasi iki pat sustojimo vasario 20 d. Išvalydamas šešėlį kovo 13 d. Tai gali būti persijungimo ar grįžimo ciklas atkreipiantis dėmesį į inovatyvias savybes ir netgi gali sukelti daug kūrybinių patobulinimų siekiant didesnio gėrio.

Antrasis tranzitinis šešėlis prasideda gegužės 14 d. Ir veda į sustojimą, grįžimas gegužės 29 d. Apgaulių planeta lieka šioje zonoje, kol eis tiesiai birželio 22 d., Ir galiausiai išvalys šešėlį liepos 17 d.

Šios greitos planetos retrogradinių ciklų finalas įvyksta Svarstyklėse, į šešėlinę zoną įeina rugsėjo 6 d., retrograda stoja rugsėjo 26 d., o tiesiogiai pereina spalio 18 d. Ir palieka šešėlį lapkričio 2 d. Tai bus labiau santykiais pagrįstas ciklas, kuriam darys įtaką meilės planeta Venera. Gali laukti pamoka apie romantišką bendravimą ir per šį ciklą atskleistą informaciją, rašo portalas „horoscope.com“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galimybė užmegzti naujus ryšius

Mėnulio bangos ir toliau atspindės šiaurinio mazgo buvimą Dvyniuose, o pietų mazgų valymą išlaisvina ugningas Šaulys. Pirmoji metų užtemimo veikla prasideda visišku Mėnulio užtemimu Kentauro ženkle, kuris tam tikru pajėgumu gali patikrinti jūsų ribas.

Ciklas įvairiais būdais atspindi praeitį ir gali atrodyti, kad jums reikia iš naujo peržiūrėti tam tikrus savo gyvenimo elementus, kad galėtumėte judėti į priekį. Tai taip pat gali paveikti keliones ir atverti jūsų mintis ezoteriniams dalykams.

Birželio 10 d. žiedinis Saulės užtemimas bendraujančiuose Dvyniuose gali pasijusti gaiviu oro gurkšniu arba bent jau sukelti didelį aiškumą apie partnerystę ir žvilgsnį į gyvenimą iš skirtingų monetos pusių. Visus metus yra pagrindinė dvilypumo tema ir gebėjimas subalansuoti pirmines vizijas per gebėjimą įžvelgti ir išsiaiškinti detales. Sprendžiant ginčus gali atsirasti galimybė prieiti skubotų išvadų. Tačiau apskritai yra didelė tikimybė užmegzti ryšį per labai išmintingus ir sąžiningus pokalbius.

REKLAMA

Lapkričio 19 d. Pasaulis pasitinka dar labiau įžeminančią užtemimo energija, kai dalinis Mėnulio užtemimas eina per tvirtą Jaučio ženklą. Kai kurie jausis patenkinti turėdami šią energiją, ypač žemės ženklai ar ženklai, kuriems norisi viską planuoti iš anksto. Tai yra Mėnulio energija, su kuria čia galima pabūti, o tai paskatins jus turėti ilgalaikių investicijų, meilės ir su pinigais susijusių reikalų ateityje – ypač balandžio, gegužės ir vėlesniuose 2022 m. mėnesiuose.

Šie metai tvirtai atsilaikys gražiu visišku Saulės užtemimu Šaulyje gruodžio 4 d., sukeldami aistrą devintuose mūsų žinių, tęstinio švietimo ir dvasinio plėtimosi namuose. Apskritai, šie metai atspindi mus visus, aiškindami astrologinę padėtį, reikalaudami, kad visi judėtume pagal savo būgno ritmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų