Gardaus skonio mišrainė su silke – puikiai tiks per šventes

„Nežinau kaip jūs, bet aš penktadieniais Advento laikotarpiu mėsos stengiuosi nevalgyti. Ir man tai patinka, nes mėsą ir taip valgome kasdien. Pats metas prisiminti senus, gerus, bet gal kiek primirštus receptus“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Mišrainė su silke (Nuotr. Gamink su Audrone)

Reikės: virtų bulvių, silkių filė, raugintų agurkų, svogūnų, prieskoninių žolelių, pipirų ir druskos, majonezo.

Bulves, silkių filė ir agurkus supjausčiau kubeliais. Svogūnus susmulkinau. Visus pjaustytus produktus pagardinau prieskoniais ir majonezu. Viskas, mišrainė pagaminta. 


Rašyti komentarą...
W
W
2020-12-15 08:00:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
Geriau marinuoti agurkai. As dar kiausiniu dedu
Atsakyti
0

A
Ada
2020-12-15 08:01:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
Geriau marinuoti agurkai. As dar kiausiniu dedu
Atsakyti
0

A
Adele.
2020-12-15 20:37:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ką turiu tą dedu .yra skanu .
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų