Paskutinės minutės mišrainė šventėms pagal Jurgitą: vienas, du ir yra

„Labai mėgstu mišraines su skrebučiais – jie valgant suteikia kažkokį lengvumo pojūtį, nors salotos yra pakankamai sočios. Skrebučius dėkite prieš pat patiekiant, kitaip jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

Mišrainė su krabų lazdelėmis (Nuotr. Jurgittos receptai)

Mišrainei reikės: 100 gr krabų lazdelių; 2 kietų virtų kiaušinių; 15 vnt juodųjų alyvuogių; 100 gr fermentinio sūrio; 2 riekių baltos forminės duonos; pusės svogūno; krapų.

Užpilui: 45 v.š. majonezo; 2 v.š. citrinos sulčių; pipirų; 1 skiltelės smulkinto česnako.

Duoną supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje arba orkaitėje.

Griežinėliais supjaustome krabų lazdeles. Sūrį pjaustome plonais šiaudeliais arba sutarkuojame burokine trintuve. Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome jas skiltelėmis. Beriame alyvuoges, skrebučius, smulkiai supjaustytą svogūną. Sumaišome su išmaišytais padažo ingredientais. Pabarstome krapais.  Iškart patiekiame, kad kubeliai išliktų traškūs. Skanaus!

 


Rašyti komentarą...
J
Jurgis
2020-12-28 22:02:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
Niekis
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų