Gardi balta mišrainė pagal Audronę: jai naudoja 1 slaptą ingredientą

„O dabar dar truputį apie baltą mišrainę, nors tikiu, kad jos receptą labai gerai žinote. Gamindama mišrainę įdėjau vieną ingredientą, kuris labai tiko ir dar labiau pagerino jos skonį. Norite sužinoti ką papildomai įdėjau į baltą mišrainę? Jei taip, skaitykite receptą ir jame rasite atsakymą“, – šypteli tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Balta mišrainė (Nuotr. Gamink su Audrone)

Reikės: bulvių, morkų, dešros, konservuotų žalių žirnelių, raugintų agurkų, svogūno, sviesto, džiovintų špinatų, majonezo.

Bulves, morkas išsiviriau su lupena ir atvėsusias supjausčiau. Nedideliais gabaliukais supjausčiau dešrą ir agurkus. Keptuvėje, ant sviesto pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus (tai ir bus papildomas ingredientas).

Beliko viską sudėti į indą, suberti žirnelius ir išmaišyti. Prieš patiekiant, salotas pagardinau majonezu ir užbarsčiau džiovintų špinatų ir paprikų prieskonių (savo ruoštų).

Skanaus!


Rašyti komentarą...
H
Ha ha
2020-11-13 13:06:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
Cia jau ne balta misraine jei su desra, cia jau rusiskas vinigretas D D D. Alivjie.
Atsakyti
-7

P
Petras
2020-11-13 13:23:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nereikia išsigalvoti nesąmonių. Senas receptas ir nereikia jo iskraipyti
Atsakyti
-3

A
Aaa
2020-11-13 12:27:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nepatiko sugadino mišrainės skoni jos slaptas ingridiantas.
Atsakyti
-8

SKAITYTI KOMENTARUS (10)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų