REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologinė žinia Zodiako ženklams ir vėl žada nemenkų išbandymų, todėl patariama keblioje situacijoje pasistengti laikytis savitvardos, kitu atveju laukia nesutarimai ir pyktis.

Astrologinė žinia Zodiako ženklams ir vėl žada nemenkų išbandymų, todėl patariama keblioje situacijoje pasistengti laikytis savitvardos, kitu atveju laukia nesutarimai ir pyktis.

REKLAMA

Avinas

Šiandien jums stiprią įtaką darys draugai, bendraminčiai ir šiaip populiarūs asmenys. Deja, jie nebūtinai nuteiks gėriui ir skatins tinkamą elgesį. Nerodykite blogo pavyzdžio augančiai kartai, galvokite, ką kalbate.

Tauras

Šiandieną jausitės skandinami intrigų, apkalbų jūroje. Gali stigti santarvės, pinigų, komforto ir paprasčiausios tvarkos. Kai kurie pokalbiai gali taip pakrypti, kad norimų rezultatų pasiekti bus beveik neįmanoma. Saugokite sveikatą.

Dvyniai

Šiandien nuo pat ryto aplinkinius nemaloniai stebinsite savo valdingumu, nesiskaitymu su kitų nuomone bei poreikiais. Į vakarą jūsų asmenybės tamsioji pusė gali dar labiau įsisiautėti. Pasitelkite savikontrolę.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nusimato verslo pasiūlymai arba bus reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, draudimu. Teks derinti savo interesus, norus su kitų žmonių, prisitaikyti.

REKLAMA

Liūtas

Aplinkiniai šiandien gali jus klaidinti iš savanaudiškų paskatų arba tiesiog dėl neišmanymo. Neprovokuokite nemalonių pokalbių bei incidentų. Verčiau venkite naujų pažinčių, meilės nuotykių, nors progų tam bus išties pakankamai.

Mergelė

Šiandien nederėtų užsiimti sudėtingais darbais, finansinėmis, turtinėmis machinacijomis. Nedramatinkite savų problemų ir pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų nesiseka ir reikia pagalbos bei užuojautos.

Svarstyklės

Gali tekti rimčiau pagalvoti apie tėvišką atsakomybę, pareigas bei kaip tinkamai auklėti vaikus jų nebaudžiant. Nepažįstamo asmens replikos gali žeisti ir jus, ir jūsų artimuosius. Nesivelkite į konfliktus.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nuotaika turėtų būti darbinga ir kiek avantiūristiška. Verčiau nepradėkite svarbių darbų, o gautą informaciją patikrinkite keletą kartų. Galima padaryti klaidų, sudarant sutartis, tvarkant dokumentus, pinigų ir verslo reikalus.

Šaulys

Kils pagundų, kurios gali atnešti nekokias pasekmes. Venkite aferų, dėl kurių galite pažeisti įstatymą. Verčiau stenkitės daugiau laiko praleisti su vaikais, šeima. Neieškokite abejotinų nuotykių.

Ožiaragis

Šiandien užplūdę sunkiai valdomi jausmai gali išprovokuoti negatyvias reakcijas. Jus baugins tikrai arba tariamai gresiančios permainos, finansinės sankcijos ir pan. Galbūt labai nerimausite dėl artimo žmogaus sveikatos ar kelionės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien gana lengva susikompromituoti, jei kils noras reikštis visuomenėje ar ypatingų asmenų rate. Dėl apėmusio noro nepamatuotai rizikuoti galima prikrėsti kvailysčių. Į situaciją stenkitės žvelgti kuo blaivesniu žvilgsniu.

Žuvys

Jūsų emocinis jautrumas labai sustiprės ir tai veiks santykius bei poelgius. Labai negatyviai reaguosite į kontrolę, spaudimą, diktatą. Kantrybės praradimas jums gali būti nuostolingas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų