REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį dalijamės su jumis astrologo Naglio Šulijos prognozėmis. Sužinokite, kas jūsų laukia ateinančią savaitę.

REKLAMA

Kol kas Zodiako rate didelių permainų nebus. Mėnulis sklandžiai dyla ir savaitės pabaigoje bus beveik sudilęs, todėl laikas palankesnis (ypač savaitės pabaigoje) ką svarbesnio užbaigti, o pradėti palankiau bus jau kitą savaitę, po Jaunaties.

Saulė su Merkurijum keliauja Liūto ženklu ir stengiasi priminti, kad į gyvenimą galima žvelgti ir optimistiškai, taip pat kad jame yra daug gražių, smagių dalykų, o dalykinius reikalus galima tvarkyti netgi šiek tiek žaismingai, su ugnele.

Vėžio ženklu pajudėjusi Venera priešingai – baugšti, atsargi, linkusi įžvelgti nerimo ženklus netgi ten, kur jų nėra, todėl pramoginės vasaros veiklos palaikyti nėra nusiteikusi, o tikruosius jausmus slepia. Marsas keliauja Avino ženklu, yra narsus, veiklus, todėl linkęs kelti konfliktus ten, kur jie gali kilti.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, šią savaitę tvyros įtampa tarp jo ir niūriojo Plutono, tad lengvai gali sprogti, griūti ar lūžti visa, kas gali tai daryti, ypač jei tai susiję su po žeme esančiomis Plutono valdomis.

REKLAMA

Avinas. Būsite energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, todėl puikiai seksis veikla, kur reikės jūsų dalyvavimo. Visgi apdairumo, ypač antroje savaitės pusėje, irgi reikės – kad įkarštis netaptų nesusipratimų priežastimi. Vėlgi, to gal ir nereikės, nes vasara džiugins galimybėmis smagiai pasilinksminti, palankus metas ir puošti, tvarkyti namus.

Jautis. Dabar būsite linkę niekur neskubėti, dažniau norėsis pabūti ramiai, apgalvoti savo žingsnius bei žodžius, bet tikrai artimiems draugams ir laiko, ir gerą žodį tikrai rasite. Palankus metas rūpintis namų, šeimos reikalais, siekti, kad čia viskas būtų taip, kaip turi būti.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai. Būsite greiti, žaismingi ir kai kada linkę truputį pasirodyti, pasipuikuoti – tai būtų savotiška vasaros pramoga. Bet tikrai sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija ir transportu ar neilgomis kelionėmis. Atrodo, ir piniginiai reikalai klostysis sėkmingai.

Vėžys. Įsibėgėja laikas, kai norisi ko nors gražaus sau – daikto, pramogos ar malonios draugijos – visa tai pritrauksite tarsi savaime, nesistengdami. Aplinkinius kerės asmeninis jūsų žavesys. Taip pat bus lengva tvarkyti piniginius reikalus, tikėtina apčiuopiama nauda.

Liūtas. Būsite energingi, veiklūs, labai greitai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių dabar bus nemažai. Atrodo, jie ir piniginės naudos gali atnešti. Dažnai būsite įkvėpimo šaltiniu artimiems draugams. Sunkiau klostysis su kelionėmis susijusios aplinkybės, čia didelės sėkmės tikėtis kol kas neverta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Atrodo, laukia ganėtinai rami savaitė – darbe darbo ne per daugiausia, namie – įprasta tvarka, asmeninio gyvenimo ritmo niekas trukdyti irgi neketina. Dėl šių priežasčių dabar labai geras metas ilsėtis ir kaupti jėgas tam metui, kai jų reikės, o taip nutiks jau visai greitai.

Svarstyklės. Darbe veiklos nedaug, bet sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio ar patogumų kūrimu, pramogomis. Tačiau bendrai smagiai ir produktyviai veiklai bus lengva įkvėpti artimus draugus ar bendraminčius. Apdairumo reikės tiems, kurie užsiėmę teisiniais reikalais, siekia teisingumo.

Skorpionas. Gali būti, kad bus nemažai darbo darbe. Greičiausiai vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai, viskas vyks ganėtinai sklandžiai, todėl pavykti nuveiks išties nemažai. Puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su žiniomis, informacija. Taip pat dabar atėjo puikus metas smagiai vasaros kelionei – pailsėti, pasisemti malonių įspūdžių pavyktų kuo puikiausiai.

REKLAMA

Šaulys. Metas, kai bus daug veiklos profesijos srityje dar tik artėja, bet kol jis neatėjo yra palankus metas ilsėti, kaupti jėgas ateičiai. Palankiai susiklostys aplinkybės tiems, kurie kur nors keliauja, dalykiniai ryšiai su užsieniu irgi atrodys neblogai. Apdairumo dabar reikės renkantis vasaros pramogas.

Ožiaragis. Aplinkybės žada klostytis įvairiai. Tiems, kurie užsiėmę namų, būsto reikalais, nekilnojamuoju turtu gali būti sunkoka viską padaryti taip, kaip reikia. Geriausias patarimas sau patiems būtų – neskubėti ir laikytis saugumo technikos taisyklių. Geroji žinia – šią savaitę labai nudžiuginti gali asmeniniai santykiai su kai kuriais asmenimis. Juos puoselėti metas labai geras.

REKLAMA

Vandenis. Labai ramus laikas – darbe darbo ne per daugiausia, o namie irgi viskas savo vietose. Sėkmė lydės tuos, kurie užsiėmę žemės ūkiu arba naminiais gyvūnais, bet juk ne visi juos laiko. Labai nudžiuginti gali ryšiai, santykiai su kai kuriais asmenimis – tikėtinos geros, naudingos žinios, įdomūs pokalbiai svarbiomis temomis.

Žuvys. Vasara (vėl!) atsisuka gražiąja savo puse – dabar būsite labai kūrybiški, linksmi, todėl tikrai nestigs malonių pramogų, kurios labai džiugins. Sėkmė lydės tuos, kurie kuria pramogas kitiems. Nebus keista, jeigu ir asmeniniai jausmai turės priežastį atsiskleisti. Atidumo prireiks tiktai tvarkant piniginius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų