REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Diana Nausėdienė šį kartą sutinka savo gimtadienį, būdama pirmoji šalies ponia (Nuotr. tv3.lt fotomontažas)

Liepos 9-ąją pirmajai šalies poniai, Lietuvos prezidento Gitano Nausėdos žmonai Dianai Nausėdienei sukanka 56-eri. Ta proga D. Nausėdienė naujienų portalui tv3.lt sutiko duoti išskirtinį interviu ir papasakoti, kaip šią dieną ji mini artimiausių žmonių būryje – savo šeimoje.

14

Liepos 9-ąją pirmajai šalies poniai, Lietuvos prezidento Gitano Nausėdos žmonai Dianai Nausėdienei sukanka 56-eri. Ta proga D. Nausėdienė naujienų portalui tv3.lt sutiko duoti išskirtinį interviu ir papasakoti, kaip šią dieną ji mini artimiausių žmonių būryje – savo šeimoje.

REKLAMA

Pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė tv3.lt pasakoja, kad šis ketvirtadienis jai yra įprasta darbo diena. Kadangi šis pirmosios ponios gimtadienis nėra jubiliejus, jis bus kuklus, be jokių iškilmių.

„Vaikystėje džiaugdavausi, jei Mama tortadieniui rasdavo pirmųjų braškių. Šiais metais ši diena kvepės ypatingai: ir žemuogėmis, ir braškėmis. Gimtadienių sau niekada neorganizuodavau pati. Tai visada būdavo šeimos improvizacija. Kaskart vis kitokia. Kartais tik šeimos apsuptyje, kartais būryje draugų. Branginu kiekvieną nuoširdų sveikinimą“, – atvirai kalba D. Nausėdienė.

Asmeninio gimtadienio nesureikšmina

Prieš metus, saulėtą liepos 12-ąją, Vilniuje buvo neeilinė proga – tądien D. Nausėdienės vyras G. Nausėda oficialiai buvo inauguruotas Lietuvos prezidentu. Todėl šiemet moteris pirmą kartą švenčia savo gimtadienį, turėdama pirmosios šalies ponios statusą.

REKLAMA
REKLAMA

Pati D. Nausėdienė pasakoja, kad jos vyrui tapus prezidentu, pirmuoju šeimos prioritetu tapo valstybės reikalai.

„Įgyju naują pareigą nesureikšminti asmeninio gimtadienio. Pažindama žmogų ir jo kūrybinę energiją, nujaučiu, kad ir kokias svarbias pirmaeiles pareigas ir atsakomybes visuomenei vyras turėtų, jis vis tiek sugebės sukurti tas ypatingas, nepakartojamas asmenines sekundes, kai jo dėmesio ženklai neišvengiamai žybtelės net labai įtemptoje dienotvarkėje“, – šiltai apie vyrą atsiliepia moteris.

REKLAMA

Metai – kupini įpareigojimų

Pasiteiravus, kaip pasikeitė moters gyvenimas, tapus pirmąja šalies ponia, G. Nausėdienė šypteli, kad šie metai jai yra didžiulė įpareigojimo būti kartu su žmonėmis ir vardan visų Lietuvos žmonių tąsa ir šio pažado pildymas:

„Moderatorių ir konsolidatorių vaidmuo tampa labai reikšmingas, nes čia kiekvienas galime daug nuveikti. Jis apibrėžiamas esminiu siekiu surasti geriausius kompleksinių problemų sprendimus per sutarimą ir įvairių visuomenės grupių interesų derinimą, kad ir kurioje srityje veiktume. Asmenybinio dominavimo lyderystės forma yra per sekli, nes ji vienmatė ir vienpusė.“

REKLAMA
REKLAMA

Trokšta vienyti Lietuvos žmones

Paklausus, ko gi sau gimtadienio proga palinkėtų pati D. Nausėdienė, moteris nedvejodama sako, kad ji labai norėtų kantriai vienyti Lietuvos piliečius.

„Sau palinkėčiau kantriai vienyti piliečius, turint tikslą paversti visų mūsų skirtumus galinga kuriančiąja jėga, o kūrybingumą – galingu proveržiu. Šis darbas yra didžiulė garbė ir dovana, už kurią nuoširdžiai dėkoju visiems Lietuvos žmonėms.

TV3 buvo puikus partneris, einant šiuo nelengvu keliu visus metus. Ypač dėkoju už labai svarbių iniciatyvų visuomenei palaikymą. Nuoširdžiausiai linkiu mums visiems judėjimo, džiaugsmo tiek siela, tiek kūnu, tiek darbais“, – sako ji.

O 56-ojo gimtadienio proga pirmoji šalies ponia teigiamų emocijų linki ne tik sau ir šeimai, bet ir visiems Lietuvos žmonėms:

„Gero vėjo visų mūsų sparnams. Gera skristi kartu su Jumis į didžiąsias visų mūsų svajones vienu vardu – Lietuva“, – šypteli D. Nausėdienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų