Turbo greičiu marinuoti svogūnai: puikiai tiks prie gardžių šašlykų

„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė.

„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė. (Nuotr. Skanūs kąsneliai)

Ingredientai: 2 svogūnai; 40ml acto 7%; 100ml verdančio vandens; 1a.š. druskos; 2a.š. cukraus; keli lauro lapeliai; keli juodieji pipirai.

Pagal norus: krapai, čili pipirai, garštyčių sėklos.

Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti. Svogūnus supjaustyti žiedais ar pusžiedžiais. Sudėti į stiklainį ir padaužti kočėlo galu, kol išsikirs kiek skysčio. Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius. Stiklainį papurtyti ir palikti pastovėti.

Šaltinis: Skanūs kąsneliai


Rašyti komentarą...
V
Vija
2020-07-03 13:47:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
Cūdų cūdai
Atsakyti
-10

J
Jonas
2020-07-03 20:23:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
Užtenka ir su sauja suspausti ir nieko daužyti nereikia. :D
Atsakyti
-2

V
Vega
2020-07-04 13:17:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
Svogūnai, truputį druskos, truputį cukraus pudros,citrinos išspausti, tuomet viską rankomis suspaudyti- pabandykite, skanu prie šašlykų
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų