REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mylinti žmona internete buvo sugėdinta už tai, kad savo prekybos srityje dirbančiam vyrui kasdien į darbą ruošia pietus.

Mylinti žmona internete buvo sugėdinta už tai, kad savo prekybos srityje dirbančiam vyrui kasdien į darbą ruošia pietus.

REKLAMA

Moteris pasidalino nuotrauka su vyrui į darbą paruoštais pietumis – sumuštiniais, sūriu, trapučiais ir vytinta mėsa. Ji rašė, kad taip „pigiau, šviežiau ir sveikiau“, nei valgyti daugelyje darboviečių parduodamus pietus išsinešimui. Didžiuodamasi savo pietų lauknešėliu, moteris jo nuotrauka pasidalino Feisbuko grupėje, tačiau žmonės ją sugėdino už tai, kad su savo vyru ji elgiasi kaip su vaiku ir jį nuo galvos iki kojų aprūpina.

Viena iš kritiškai nusiteikusių moterų rašė: „Dabar jau ir dienos metu turime juos maitinti?“, o grupės administratorė vėliau turėjo ištrinti keletą itin kontraversiškų komentarų.

Kai administratorė komentatoriams liepė rūpintis savo reikalais ir gerbti tai, kaip kiekvienas renkasi tvarkytis buityje, atsirado ir nemažai šią mylinčią žmoną ginančių balsų, rašoma thesun.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

„Daugiau jokių komentarų apie tai, sutinkate ar nesutinkate su pietų lauknešėlio ruošimu savo antrai pusei.“ – rašė ji. – „Kiekvienam savo, niekas jūsų neverčia šios moters vyrui ruošti pietų. Jeigu jums kas nors nepatinka, tiesiog nekreipkite dėmesio.“

REKLAMA

Šis įrašas paskatino daugelį kitų dalintis savo pačių pietų lauknešėliais, kurie yra ruošiami šeimos nariams, laikomiems „pakankamai suaugusiais“, kad galėtų patys pasidaryti valgyti. Viena moteris pripažino, kad savo vyrui ant pietų dėžutės dangtelio kasdien užrašo mielą žinutę, o kita sakė, kad vieną kartą sūnaus pietus sumaišė su vyro pietumis ir taip labai pralinksmino vyro kolegas.  

Dar viena rašė, kad jos mama dar vis ruošia dėžutes su užkandžiais ir pietumis savo vidutinio amžiaus vyrui, kuris kas savaitę toli važiuoja į darbą anglies kasykloje. Tuo tarpu pensininkė, ruošusi pietus savo vyrui iki pat pensijos, gyrė tuos, kurie šiam darbui kasdien skiria laiko, sakydama, kad „tai sparčiai tampa praeities dalyku.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų