Jurgita išbandė kitokį perlinių kruopų panaudojimą: išėjo itin gardūs blyneliai

Karantino metu jūsų namų spintelėse vis dar liko nemažai nepanaudotų įvairių kruopų? Tuomet siūlome jums ištuštinti perlinių kruopų atsargas, kurios puikiai pravers kitokiems, bet labai gardiems blynams. 

Perlinių kruopų blyneliai su lašiša (Nuotr. Jurgitos skanumai)

Perlinių kruopų blynams reikės: 400 g perlinių kruopų; litro vandens; 3 kiaušinių; 200 g miltų; 150 g majonezo; druskos; krapų; 200 g sūdytos lašišos; jogurto; petražolių; aliejaus. 

GAMINIMAS

Įkaitiname sriubai skirtą puodą ir įpilame aliejaus. Įkaitusiame aliejuje pakepiname perlines kruopas maždaug 15 minučių ir užpilame 1 l vandens. Verdame kruopas, kol suminkštės.

Nuo išvirusių kruopų nupilame vandenį ir jas atvėsiname. Tuomet sumaišome su kiaušiniais, miltais ir majonezu. Pasūdome, pagardiname krapais. Įkaitiname keptuvę.

Dedame į ją po 1 valgomąjį šaukštą tešlos ir uždedame pjaustytų lašišų juostelių. Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame su jogurtu ir apibarstome petražolėmis ar krapais. Blyneliai skaniausi karšti.

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Jurgitos skanumai


Rašyti komentarą...
R
Rita
2020-05-07 18:29:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
Vien jau majonezas atgraso nuo tokiu blinelių .
Atsakyti
0

S
Suskis
2020-05-06 20:22:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
In OK
Atsakyti
0

R
Rolis
2020-05-07 20:51:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ka pavalgai tas ir gerai
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų