Traškūs vištienos kepsneliai pagal Justiną: išgyrė visa šeima

„Iškepus vaikai liko tiesiog sužavėti, labai gyrė ir teigė, kad net skanesni nei McDonald'e. Taigi receptas tikrai labai vykęs“, – sako tinklaraštininkė Justina.

Vištiena su traškia plutele kefyro tešloje (Nuotr. Baltoje lėkštėje)

Reikės: 400 g vištienos filė; 150 ml kefyro; 1 kiaušinio; 1 valg. šaukšto su kaupu miltų druskos; juodųjų pipirų; aitriosios paprikos; maltų džiūvėsėlių (naudojau su paprika); aliejaus kepimui.

GAMINIMAS

Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Įberiame druskos, juodųjų pipirų ir aitriosios paprikos, išmaišome. Paplakame kiaušinį. Vištienos gabalėlius užpilame kefyru ir kiaušinio plakiniu, išmaišome ir paliekame apie 2 val. marinuotis.

Į vištienos marinadą suberiame miltus ir išmaišome, taip gausime vištieną tešloje. Imame po gabalėlį, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abejų pusių (stebime ugnį, kad nesudegtų išorėje ir iškeptų viduje).

Išimame ir sudedame ant popierinės servetėlės, kad sugertų perteklinį aliejų. Galima patiekti kaip užkandį ar su garnyru bus puikūs pietūs ar vakarienė.

Šaltinis: Baltoje lėkštėje


Rašyti komentarą...
M
Mjauf
2020-04-28 22:34:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
Butinai pamieginsiu pagamint :p
Tik kokia file geriau imt? Krutinele ar blauzdeliu file
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų