REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklų pirmadienį laukia darbinga diena, be to, daugelis gali sulaukti netikėtų permainų. Tiesa, kiekvienam iš jūsų prireiks vidinės kantrybės, kadangi emocingumas šiandien gali būti neišvengiamas.

Zodiako ženklų pirmadienį laukia darbinga diena, be to, daugelis gali sulaukti netikėtų permainų. Tiesa, kiekvienam iš jūsų prireiks vidinės kantrybės, kadangi emocingumas šiandien gali būti neišvengiamas.

REKLAMA

Avinas

Šiandien niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų, nes jūsų blaivus protas truputį snaus. Patartina rimčiau įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis.

Tauras

Šiandien bus mažai kantrybės ir daug emocijų. Didelę vertę jums turės kūrybinis įkvėpimas, originalumas, kad ir kur jis bepasireikštų. Galimas keistas nuotykis ir nenumatytos išlaidos.

Dvyniai

Profesinė situacija nekels nerimo, nes viskas klostysis kaip suplanuota. Svarbu pernelyg neapsikrauti darbais, kažko svarbaus paskubomis nepradėti, nes labai nerimausite, jeigu nepajėgsite laiku užbaigti.

Vėžys

Puikiai darbuositės liežuviu ir plunksna. Galbūt turėsite kontaktų su žiniasklaida, ką nors reklamuosite. Seksis informuoti bei mokytis ir mokyti. Visgi vakare gali paaiškėti, kad atlikote ne viską ar ne visiškai taip, kaip kažkam norėjosi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę galite būti kur kas įdomesnių dalykų. Tikriausiai tie planai nusikels į savaitgalį ir jums beliks mėgautis laukimu, pasiruošimais.

REKLAMA

Mergelė

Visą dieną ugnelės teiks svajonės apie numatomas pramogas, pasimatymą, pirkinį ar renginį. Regis, gerai leisite laiką su patraukliais jums žmonėmis. Jeigu rūpi nauji darbai, projektai, tai galbūt jus sudomins kažkokia informacija apie tai.

Svarstyklės

Būsite nusiteikę rimtai padirbėti. Visgi, jei imsite blaškytis tarp kelių darbų, tuomet vakare pasitenkinimo nepajusite. Atrodys, kad dalis pastangų nuėjo šuniui ant uodegos. Labai svarbu pasikliauti patirtimi ir būti nuosekliems.

Skorpionas

Būsite emocionalūs, jautrūs, tad įmanomi konfliktai. Tačiau bendravimas su kitaip mąstančiais ar kalbančiais žmonėmis nenuvargins, jeigu nuoširdžiai domėsitės pateikiama tema, o ne stengsitės demonstruoti savo pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tikriausiai ši diena bus nelengva emociškai. Pernelyg priklausysite nuo kitų žmonių nuotaikų, kaprizų arba savo ir jų finansinių galimybių. Gali būti, kad aiškiai pajusite besiartinančias permainas. Arba jų planingai sieksite.

Ožiaragis

Galimi kontaktai su kultūros ir švietimo veikėjais, užsieniečiais. Jus labai domins tolimos kelionės, svetimi papročiai. Galbūt teks pasukti galvą, kaip įvykdyti kažkam duotą įsipareigojimą. Nuo to priklauso jūsų autoritetas.

Vandenis

Galimas daiktas, kalbos suksis apie politiką, karjerą, pareigas, pinigus. Nors nusimato kažkokios pramogos, susiėjimai, net ir vakare niekaip negalėsite atitrūkti nuo dalykinių problemų.

Žuvys

Šiandien galite išgirsti, sužinoti įdomių dalykų, taigi nevenkite bendrauti ir mokėkite klausytis. Tiktų sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius darbams ar bendroms pramogoms.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų