REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai žmogiškas palaikymas, šiluma bei romantiniai jausmai bus kaip niekad reikalingi. Visgi, patys nesikarščiuokite – taip galite prisidaryti bėdų. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Diena, kai žmogiškas palaikymas, šiluma bei romantiniai jausmai bus kaip niekad reikalingi. Visgi, patys nesikarščiuokite – taip galite prisidaryti bėdų. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Dažniau šypsokitės ir neprarasite savitvardos bei kantrybės dėl niekų: šių savybių gali prireikti esant kur kas rimtesnei situacijai. Siekite viską daryti atsakingai, kokybiškai, atsargiai (galimos traumos).

Tauras

Nors vieniems bus sunku, aplinkinių įtakos reikėtų vengti. Beje, per partnerius, sąjungininkus galimi nemalonumai. Tik būkite atidūs, kad patys su jais nesugadintumėte santykių, kad nesusipyktumėte su sutuoktiniu. Vakare ypač prireiks antrosios pusės ramaus, užjaučiančio žodžio.

Dvyniai

Jaudinatės be reikalo, to nereikėtų daryti. Viskas yra kiek geriau, tačiau tai suvoksite ir pajusite ne iš karto (ko gero, rytoj). Šiandien, deja, tikėtinas planų suirimas, nemalonios išlaidos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Žmogiškumas, šiluma šiandien – itin vertinga savybė, nes aplinkiniai dažnai bus nervingi, nesupratingi ar nelaimingi, tad pasiruoškite jiems padėti išmintingai patardami, nuramindami. Vis dėlto susitikimams su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis tinkamas laikas.

REKLAMA

Liūtas

Pavojingas laikas jūsų karjerai: netikslus sprendimas, klaida dirbant ar bendraujant gali užkirsti kelią ateities perspektyvoms, todėl nesiimkite nieko atsakingo, nesiginčykite su viršesniais.

Mergelė

Nors turite daug gerbėjų bei atsidavusių draugų, karštakošišku, neapgalvotu žodžiu galite juos prarasti. Vakaras sunkus: jūsų reakcija į pastabas bus pernelyg nervinga, nesureikšminkite to, ką išgirsite.

Svarstyklės

Nepanikuokite, nepradėkite maištauti, viskas išsispręs, bet ne dabar, ko gero, rytoj. Tad ką galite, atidėkite, o šiandien ilsėkitės, nieko rimto neveikite.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nepalankus laikas spręsti finansinius klausimus, netinka pasirašyti svarbių finansinių dokumentų ar net žodžiu įsipareigoti. Vakare itin atsargiai važinėkite, nesivelkite į konfliktus su kolegomis, bendrakeleiviais, kaimynais, giminaičiais.

Šaulys

Venkite konfliktų: dėl nesutarimų galite prarasti tvirtą pagrindą po kojomis. Mažiau tikėkitės iš šios dienos pažadų, patys irgi neįsipareigokite, būkite kuklesni, atsargesni.

Ožiaragis

Tai komplikuotų permainų metas, kai atsiveria naujos perspektyvos, tačiau neskubėkite , jos gali apgauti, suklaidinti. Pasisaugokite spąstų. Vakare neverta ginčytis su tėvais.

Vandenis

Neskubinkite įvykių eigos, neviršykite savo įgaliojimų, nespauskite nuo jūsų priklausančių žmonių, kažkiek viskas ims palankiau dėliotis rytoj. Vakare neišsiliekite ant mylimo žmogaus ar savo vaikų.

Žuvys

Vakare džiaugsmą pakeis nusivylimas (kai kam – šokas). Saugokite gerus santykius su vaikais, mylimu asmeniu bei kolegomis, taip pat savo sveikatą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų