REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunikį iš jo paties vestuvių išvijo įsiutusi minia – į ceremoniją atvyko pirmoji jo žmona ir nuotakai pranešė, kad jaunikis jau yra vedęs ne vieną, bet dvi moteris, rašoma bbc.com.

Jaunikį iš jo paties vestuvių išvijo įsiutusi minia – į ceremoniją atvyko pirmoji jo žmona ir nuotakai pranešė, kad jaunikis jau yra vedęs ne vieną, bet dvi moteris, rašoma bbc.com.

REKLAMA

Asifas Rafiq Siddiqi, apibūdinamas kaip stambus barzdotas vyras virš trisdešimties, buvo minios išvanotas ir atskleidus paslaptį liko suplėšytais marškiniais ir kelnėmis. Jaunikį, kuriam galiausiai teko slėptis po autobusu, išgelbėjo nepažįstami žmonės.

Poligamija Pakistane nėra draudžiama, tačiau nors vyras gali turėti net iki keturių žmonų, prieš tuokdamasis su dar viena moterimi jis turi gauti jau esamų žmonų sutikimą.

Pasirodo, kad Rafiqas šiuo svarbiu dalyku nepasirūpino, ir jo nauja žmona bei jos šeima pirmą kartą apie jo jau turimą šeimą išgirdo, kai į banketų salę Karachi pajūrio mieste, kuriame vyko šventė, įlėkė įsiutusi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

„Kas nutiko, sese?“ – įvykio vaizdo įraše klausia viena nuotakos giminaitė. Moteris, kurios vardas – Madiha Siddiqi – nieko nelaukdama išklojo tiesą: „Jis yra mano vyras ir šio vaiko tėvas. Jis man pasakė, kad trims dienoms išvažiuoja į Hyderabadą.“ – sakė ji. Kartu su ja buvo mažas vaikas, kuris, jos teigimu, yra jos sūnus.“

REKLAMA

Tuomet šeima bandė ją išsivesti į kitą patalpą, o tuo tarpu moteris parodė dar keletą žmonių, kurie, kaip ji teigia, yra jos giminės. „Štai mano uošvė, ir mano svainė, kuri sakė, kad jos mama jau tris dienas serga ir guli su lašeline.“ – sakė Madiha, o tuomet kreipėsi tiesiai į nuotaką: „Ar tu nežinojai, kad čia mano vyras? Jis net nepagalvojo apie šitą nekaltą vaiką.“

Drama tuo nesibaigė – Madiha atskleidė, kad už šio vyro ištekėjo 2016 metais, o jį sutiko Karachi mieste esančiame Valstybiniame Urdu universitete, kuriame, kaip manoma, Rafiqas dirba. Tuomet ji papasakojo, kad 2018 metais jis slapta vedė ir antrąją žmoną, Zehrą Ashraf, „Jinnah“ moterų universiteto Karachi mieste mokytoją.

REKLAMA
REKLAMA

Apie šią santuoką pirmoji Rafiqo žmona sužinojo perskaičiusi SMS žinutę nuo antrosios žmonos. Madiha teigė, kad Rafiqas iš pradžių neigė, kad antroji žmona egzistuoja, tačiau vėliau prisipažino, kad yra antrą kartą vedęs. Būtent antroji jo žmona Ashraf pranešė Madihai apie naujausias Rafiqo vestuves ir nusiuntė ją įsiutusią į vestuves.

Iki galo neaišku, kas nutiko po to. Žinoma, kad į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai „BBC“ pasakojo, kad nuotakos giminės puolė Rafiqą, suplėšė jo drabužius ir jį sumušė.

Pareigūnai vyrą išgelbėjo ir nuvežė į artimiausią policijos nuovadą, tačiau nuotakos giminės juos sekė ir laukė, kol Rafiqas iš nuovados išeis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vos tik jam pasirodžius jie ir vėl jį puolė, tuomet vyrui beliko slėptis po autobusu. Šios scenos vaizdo įraše girdimi balsai, grasinantys autobusą padegti, jei Rafiqas iš po jo neišlįs. Išsigandęs vyras šaukia „Tuoj, tuoj!“, besiropšdamas iš po autobuso. Jam jau pradėjus judėti į konfliktą įsiterpia pašaliniai asmenys, norėdami užkirsti kelią smurtui.

„BBC“ bandė susisiekti su Rafiqu ir naujausios jo nuotakos giminaičiais, tačiau nė vienas jų komentarų nepateikė. Rao Nazimas, Taimurihos policijos nuovados vadovas, „BBC“ sakė, kad šiuo metu nėra registruoto jokio oficialaus skundo. „Tai šeimyninis konfliktas, dėl kurio suinteresuoti asmenys turėtų kreiptis į šeimyninių reikalų teismą.“ – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų