REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai verčiau atidėti problemų sprendimus, visus rimtus darbus, mat kantrybė padės viską išspręsti savaime. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Diena, kai verčiau atidėti problemų sprendimus, visus rimtus darbus, mat kantrybė padės viską išspręsti savaime. Plačiau apie viską dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę vertėtų atidėti. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų. Artimuosius irgi būsite linkę neteisingai kaltinti.

Tauras

Nieko rimto nesiimkite, tai geras laikas teoriniam problemų sprendimui, bet ne praktiniams veiksmams. Būkite nuoširdesni su antrąja puse, be reikalo neįtarinėkite. Negeras laikas aiškintis santykius.

Dvyniai

Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejausite pavojaus, arba be reikalo nerimausite. Darbe būkite itin atidūs su gaunama informacija, dokumentais. Mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš gautų pasiūlymų.

Vėžys

Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais. Tiesa, ir patys save galite suklaidinti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galimi nusivylimai bei nuoskaudos, nors jumis irgi gali būti nepatenkinti aplinkiniai, ypač vadovas arba tėvai. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis: galite padaryti klaidų, kurios pridarys nuostolių. Patartina nepriimti svarbių sprendimų dėl šeimos reikalų.

REKLAMA

Mergelė

Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti tai, kas buvo stabilumo, džiaugsmo pagrindas. Vis dėlto jei šiandien neskubėsite nieko spręsti ir viską atidėsite, situacija išsispręs jūsų naudai.

Svarstyklės

Galite pasijusti sukaustyti šios dienos naujienų, susiklosčiusių aplinkybių darbe, namie. Ir taip bus iš tiesų, jei iškart sureaguosite, imsitės kokių nors veiksmų. Dabar svarbu atsitraukti nuo visko ir ramiai palaukti. Emocijos turi nurimti, tik tada rasite racionalesnį ir priimtinesnį sprendimą.

Skorpionas

Nors įtaka iš šalies dažniausiai bus žalinga, ir savimi pasikliauti rizikinga. Pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia bus neskubėti ir tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite savo reputacija bei sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Neverta vaikytis tiesioginės konkrečios naudos: bus sunku tinkamai susiorientuoti tvarkant finansinius klausimus, galite pervertinti ir savo galimybes. Neatidumas antrosios pusės poreikiams, ypač jausmams, atsieis brangiai.

Ožiaragis

Nesigailėkite dėl to, kas praėjo, galvokite apie ateitį. Mažiau svajokite, viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būtinai įvertinkite, ar tikrai galėsite tai įgyvendinti.

Vandenis

Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus: tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų.

Žuvys

Galimos ne itin malonios staigmenos, vis dėlto sugebėsite rasti greitą ir tinkamą išeitį. Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite, jie gali suklaidinti, supainioti ir komplikuoti planus. Ar esate sąžiningi, gali patikrinti mylimas asmuo.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų