REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puiki diena karjeristams ir meilės užburtiesiems. Karjeristams puikiai seksis pokalbiai su vadovais, o meilės strėlės pakirsti supras, su kuo nori kurti gyvenimą. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Puiki diena karjeristams ir meilės užburtiesiems. Karjeristams puikiai seksis pokalbiai su vadovais, o meilės strėlės pakirsti supras, su kuo nori kurti gyvenimą. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Jei aplinkybės stabdys reikalus, vertinkite tai kaip likimą ir ramiai atidėkite juos. Vis dėlto nepraleiskite progos pasišnekėti su vadovu (jei reikia) dėl darbo sąlygų pakeitimo, naujų pareigų ar naujo užsakymo.

Tauras

Palanki diena apsispręsti dėl dalykinės veiklos, tačiau venkite avantiūrų, joms dar neatėjo laikas. Galimi nesusipratimai šeimoje dėl jūsų darbo, nepakankamo dėmesio vaikams ar antrosios pusės pavyduliavimo, tačiau jei viską nuleisite juokais, artimieji nurims, susitaikys.

Dvyniai

Gerų permainų diena. Staiga patirsite, kad jūsų įtemptos pastangos nebuvo veltui: reikalai ims spręstis ir jūs vėl atgausite viltį. Atsiras galinčių ne tik užjausti, suprasti, įvertinti, bet ir rimtai patalkininkauti ir paremti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Palankus metas tvarkyti verslo, piniginius ir turto reikalus. Stiprinkite draugiškus, partneriškus santykius; šiuo metu jūsų sėkmę itin lems supantys žmonės. Tai gera diena ne tik spręsti santuokinio bendravimo problemas, bet ir pasidžiaugti meile.

REKLAMA

Liūtas

Tinka aptarti finansines reikalo perspektyvas su vadovu, partneriais, ieškoti rėmėjo, imti kreditą (ar dėl to tartis), skolintis pinigų. Nebūkite kurti draugų patarimams, už jus viršesnių ir vyresnių asmenų pamokymams, patarimams.

Mergelė

Drąsiai galite imtis svarbių, reikšmingų sumanymų: jums atsivers naujos puikios galimybės. Nepraleiskite sėkmės, ji lydės ne tik darbe. Diena palanki susitikti su įtakingais asmenimis, mylimu žmogumi. Pobūviuose, svečiuose žavėsite aplinkinius.

Svarstyklės

Jausitės pakiliai, nors esamas problemas nebus lengva išspręsti. Gali tekti darbe įrodinėti savo kompetenciją, o namuose pakovoti už savo teises. Neatsisakykite naujų dalykinių pasiūlymų, tiesa, jie ne iš karto duos naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tvarkykite neatidėliotinus reikalus, nuo kurių priklauso jūsų ateitis. Tiesa, būtų gerai rasti, kas gali patarti, palaikyti, paremti (bent morališkai). Daugiau bendraukite, užmegzkite naujas pažintis, ieškokite bendraminčių, sąjungininkų: jais gali tapti ir mylimas žmogus, ir jūsų draugais, artimieji.

Šaulys

Išsisprendžia dvejonės, sugrįžta optimizmas, tiesa, nesiimkite jokių konkrečių veiksmų, nebent siektumėte susitaikyti su artimu žmogumi, pradžiuginti (dovana, gurmaniška vakariene) vaikus ar mylimą asmenį. Galimos malonios staigmenos, netikėti pasiūlymai, ir asmeniniai, ir dalykiniai.

Ožiaragis

Nebloga proga pareikšti savo nuomonę draugams, kolegoms, kreiptis su pasiūlymais į vadovą, taip pat pasirašyti sandorius, naują darbo sutartį, ieškoti naujų pelno šaltinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tinkamas metas ieškoti investuotojų, rėmėjų. Tinka įsigyti reprezentacinį daiktą namams, teikti dovanas artimiesiems. Tai, beje, meilės metas, kai suvokiama, su kuo norėtumėte susieti savo likimą, sukurti šeimą. Svarbiausia šiandien būtų kuo daugiau laiko skirti savo artimiesiems, šeimai.

Žuvys

Nėra to blogo, kuris neišeitų į gera. Galima rizikuoti jums svarbiu reikalu. Tai geras metas ir nuoširdžiam pokalbiui su mylimu žmogumi, tik žinokite, kad būti nuoširdžiam nereiškia viską pasakyti: yra dalykų, apie kuriuos geriausia niekada neprasitarti (ir net patiems pamiršti).

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų