REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mirusios dviejų su puse mėnesio mergytės kūnelis Klaipėdos bendrabutyje sukrėtė net visko mačiusius. Pirminiais duomenimis, kūdikis galėjo būti miręs dar prieš savaitę. Mergytė rasta irimo stadijoje.

Mirusios dviejų su puse mėnesio mergytės kūnelis Klaipėdos bendrabutyje sukrėtė net visko mačiusius. Pirminiais duomenimis, kūdikis galėjo būti miręs dar prieš savaitę. Mergytė rasta irimo stadijoje.

REKLAMA

Paiešką paskelbė močiutė

Naujienų portalas tv3.lt susisiekė su A.S. mama Jolanta, kuri papasakojo pati radusi mergytės kūnelį lovelėje. „Aš pati su dukterėčia radau kūdikį. Mes visą darbą atlikome, suradome kūnelį. Mano ryšys su dukra nutrūko lapkričio 28-ąją.

Nuo tos dienos nei ji, nei jos draugas telefonu nebuvo pasiekiami. Telefonai atjungti, žinučių, kurias rašydavau, ji negaudavo.

Nuėjau į policiją ir paskelbiau dukros paiešką. Pranešiau, kad dingo mano dukra su draugu bei kūdikis.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, net ir paskelbus paiešką, negalėjau nurimti – į butą, kuriame gyveno dukra, iškvietėme ugniagesius, pareigūnus, tačiau niekas laužti durų negalėjo be savininko leidimo“, – pasakoja sutrikusi mirusio kūdikio močiutė.

REKLAMA

Parodė, kaip gyveno šeima

TV3 žinios apsilankė bendrabutyje, Klaipėdoje, kuriame gyveno mergytė ir jos mama su naujuoju draugu.

Šeima gyveno itin prastai vertinamame bendrabutyje, į kurį daugeliui užėjus norisi susigūžti. Koridoriai tamsūs, daug kur nėra šviesos, o bendrose patalpose nemažai rūkančių įvairaus amžiaus vyriškių. 

Čia taip pat nemažai kaimynų, kurie nuolat vartoja alkoholį arba kitokius kvaišalus. Jau patvirtinta, kad ir pati mergytės mama net ir nėštumo metu nevengė alkoholio.

Rado „bardaką“

Kol kas į bendrabučio butą, kuriame gyveno šeima, patekti negalima, jis užrakintas, tačiau bendrabučio koridoriai neatrodo jaukūs ir svetingi. 

REKLAMA
REKLAMA

Kaimynų teigimu, paskutinį kartą bute šviesa degė praėjusį ketvirtadienį. Nuo tada nei negyvo kūdikio mamos, nei jos sugyventinio niekas nematė. Kaimynai įtaria, kad pora suvokė, jog vaikas negyvas ir net stengėsi sumėtyti pėdas:

„Jie buvo užklijavę va šitą skylę. Kai žiūrėjau, kad kvapas neitų. Nes kai atidarėm duris koks kvapas jau buvo.

Ir mes tiesiai nubėgom į tą butą, į 45 butą. Ta mama Alinos kaip nujausdama lovytę atidaro, vaikas visas pažaliavęs, viena akytė atmerkta. Čia kraujukas išbėgęs. Ten „bardakas“ likęs. Pusę drabužių pasiėmė, pusę ne, nors ir maistelio visko ten buvo. Įėjau aš, kiti nėjo. Tai iškviečiau policiją, greitąją“, – sako kaimynė Daiva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keturi vaikai auga kitur

Ši mergytė – penktasis A.S. vaikas. Mirusios mergytės močiutė, kalbėdama apie savo dukrą, neslėpė turėjusi su ja problemų dėl noro vartoti alkoholio. „Aš turėjau su ja daug problemų. Ji buvo stipriai įklimpusi, bet kad ji bėgtų savo valia, aš netikiu. Gali būti, kad ir draugas iš išgąsčio paskatino ją bėgti.

Tas draugas, su kuriuo ji gyveno, nebuvo mergytės tėtis. Tikrasis tėvelis mirė dukros nėštumo metu. Jis buvo stipriai sumuštas, komoje pragulėjo kelis mėnesius.

Tik vėliau ji susipažino su dabartiniu draugu, jis atrodė geras, rūpestingas, net gimdyme dalyvavo. Gal kiek agresyvokas, bet pati dukra niekada nesiskundė“, – į prisiminimus leidosi moteris.

Išskirtinį tv3.lt interviu su mirusios mergytės močiute skaitykite čia: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų