REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galite sulaukti žinių iš nepažįstamų žmonių. Nustebins asmuo iš užsienio arba tiesiog įsisvajosite apie permainas savo gyvenime. Pasiūlymus, patarimus, idėjas tikrai verta apmąstyti.

Tauras

Jeigu būtina, šiandien tvarkykite dokumentus, susikaupusius svarbius popierius namuose. Naudokitės tomis progomis, kurios dabar įmanomos.

Dvyniai

Šiandien teigiamai veiksite aplinkinius ir jie jus. Žadinsite romantiškas emocijas, draugiškumo bei solidarumo jausmus. Pravartu pamėginti atnaujinti jums svarbius santykius, jeigu jie neseniai patyrė krizę.

Vėžys

Šiandien palankiausia būtų negalvoti ir nekalbėti apie jokius rimtus reikalus. Deja, gali būti, kad dėl alkoholio, netinkamų produktų ar vaistų vartojimo kils šiokių tokių problemų.

Liūtas

Tai gali būti naujų galimybių diena, kai po ilgų pastangų ims ryškėti rezultatai ar perspektyvos. Visa tai gana trapu, tad nesielkite atsainiai. Pasireikšti leis arba smalsumą patenkins kažkoks renginys.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Galite ramiai projektuoti būsimus žingsnius, ypač susijusius su nuosavybės aktualijomis, verslu. Galite gauti lauktą žinią.

Svarstyklės

Geras žinių bagažas, gebėjimas naudotis informacija, kompiuterinis raštingumas gali papildyti jūsų piniginę. Tikėtinas susitarimas dėl papildomo uždarbio. Bet kuriuo atveju, savo energiją šiandien nukreipkite į darbą ir kūrybą.

REKLAMA

Skorpionas

Trokšite komforto, prabangos, patogumų. Galbūt kažką rimtai pertvarkysite, keisite. Padovanokite savo artimiesiems bent lašelį šilumos: jie bus už tai nuoširdžiai dėkingi.

Šaulys

Tai gali būti įdomi, smagi diena. Noriai bendrausite su vaikais, gerbėjais, publika. Jums seksis atskleisti savo gabumus, patraukti kitų dėmesį savitu požiūriu bei argumentais ar kt.

Ožiaragis

Gana neutrali diena, kaip pasiklosite, taip išsimiegosite. Nesistenkite visko tempti vieni, dalinkitės pareigomis, tarkitės dėl išlaidų, naujovių. Jeigu taisote sveikatą, koreguojate išvaizdą, tikėtini geri rezultatai.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Gana nerami diena. Jei ko nors norite iš kitų žmonių, šiandieną patartina tik prašyti, o ne reikalauti. Būkite atidesni antrosios pusės poreikiams ir problemoms. Kartu viską išspręsite lengviau. Saugokite reputaciją, neregzkite intrigų.

Žuvys

Susirūpinimo gali kelti finansinės arba seksualinės problemos. Galbūt pakliūsite į pagundų liūną. Venkite rizikingų žaidimų, neprovokuokite agresijos, nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų