Taip, kaip mokė močiutės: laiko patikrintas tobulasis kiaulienos guliašas

Pristigote idėjų pietums? Tuomet siūlome jums prisiminti nostalgišką kiaulienos guliašą, kuris savo paprastumu ir tobulu skoniu sužavės visą šeimą. 

Kiaulienos guliašas (Nuotr. tinklaraštis Skanaus!)

Guliašui reikės: 500 g. kiaulienos; 2 didesnių morkų; 1 didelio svogūno; 3 virtuvinių šaukštų miltų; 4 didelių šaukštų pomidorų padažo; prieskonių (mėsai, pipirai, druska); bulvių košei.

GAMINIMAS

Supjaustome kiaulieną gabaliukais, įberiame mėsos prieskonių ir gerai išmaišome. Paliekame pusvalandžiui, kad pasimarinuotų. Tuo metu smulkiais gabaliukais supjaustome morkas, svogūnus.

Kiaulienos gabaliukus kepiname ant keptuvės (su aliejumi), tuo metu metame į puodą morkas ir svogūnus, įpilame vandens, kad apsemtų daržoves, ir kaitiname ant nedidelės ugnies.

Iškepus mėsą, ją su visu susidariusiu padažu sudedame į puodą su daržovėmis.

Įdedame pomidorų padažą ir prieskonių (pagal skonį). Po pusvalandžio troškinimo, po truputėlį beriame miltus ir gerai maišome, kad visa masė sutirštėtų. Išjungti galima tada, kai jau morkos bus minkštos.

Skanaus!

Šaltinis: worldrecipes.eu/ tinklaraštis Skanaus!


Rašyti komentarą...
G
Gintare
2019-11-07 20:45:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kokia kiaulienos mesa kas svarbiausia tas nepamineta
Atsakyti
0

M
Mide
2019-11-06 14:28:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ant aliejaus kepti negalima
Atsakyti
-1

V
Violeta
2019-11-06 16:45:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kiaulienos taukai, o ne aliejus naudojamas.
Atsakyti
-2

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų