REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę.  

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę.  

REKLAMA

Avinas. Nedideli darbai, visokie reikalai grius vienas paskui kitą, atsikvėpti laiko liks labai nedaug. Ką gi, teks nemurmėti ir imtis visko iš eilės. Kartu dabar labai palankus metas tiems, kurie rūpinasi sveikata ar sveikatingumu.

Jautis. Kalendorinio rudens pradžia žada nudžiuginti: progų smagiai pasilinksminti tikrai nestigs, dėl to nuolat būsite puikios nuotaikos ir labai išradingi. Taip pat dabar labai gerai seksis tiems, kurių veikla susijusi su kūryba ir scena.

Dvyniai. Net ne prašyti, o tiesiog pareikalauti dėmesio bei pastangų gali namai, šeimos reikalai. Palankus metas čionai imtis įvairiausių iniciatyvų, telkti namiškius ir giminaičius bendram reikalui. Sėkmė lydės tuos, kurie užsiima nekilnojamuoju turtu.

Vėžys. Būsite atviri, daug ir mielai bendrausite su visokiais žmonėmis ir dalykinėmis, ir asmeninėmis, ir pažintinėmis temomis. Įkvėpimas lydės tuos, kurie mokosi arba moko kitus. Taip pat dabar galimos trumpos kelionės, išvykos, komandiruotės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Dėmesys gali nukrypti piniginių reikalų, finansinės ar kitokios naudos link. Atrodo, pastangos šioje srityje tos naudos ir netruks atnešti. Palankus metas brandinti ir toliau siekiančius verslo planus. Smagių pramogų bus savaitės pabaigoje.

REKLAMA

Mergelė. Dabar – jūsų metas: būsite labai veiklūs, iškalbingi, išradingi, tikslūs, dalykiški, dėl to labai lengvai ir net žaismingai tvarkysite visus reikalus ar darbus, kurių tik imsitės. Jų dabar gali būti ne taip jau mažai. Aplinkiniams darys įspūdį jūsų asmeninis žavesys.

Svarstyklės. Gali susidaryti įspūdis, kad nieko svarbaus nevyksta, o jeigu ir vyksta, tai ne su jumis. Ką gi, beliks ilsėtis, kaupti jėgas ateičiai ir užsiimti atidėtais darbais bei reikalais. Šios „atostogos“ ilgai netruks.

Skorpionas. Šią savaitę bus svarbu daugiau ir ilgiau pabūti su artimais draugais, pasidalyti mintimis, planais, galbūt kai ko imtis tiesiog dabar – visiems kartu bus ir linksma, ir įdomu. Palankus metas su kolegomis darbe svarstyti ateities planus ir sumanymus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Darbo krūvis darbe gali būti išties nemažas. Vieni darbai rikiuosis paskui kitus, teks imtis visko iš eilės, ilsėtis nebus kada, todėl nuveikti pavyks tikrai daug. Bet nestigs ir kažkokių smagių, malonių smulkmenų, kurios maloniai džiugins.

Ožiaragis. Savijauta bus puiki, nuotaika taip pat, jėgų irgi daug. Tačiau darbe ar namie veiklos nebus daug, dėl to dėmesys dažnai kryps asmeninių reikalų link. Palankus metas kelionei – ir dalykinei, ir asmeninei.

Vandenis. Svarbių darbų, aiškių orientyrų dabar gali ir nebūti. Beliks tiktai užsiimti kasdieniais reikalais, arba… aštresnių įspūdžių bei pojūčių pasiieškoti patiems. Atrodo, be skaudžių pasekmių, bent jau šią savaitę.

Žuvys. Dabar daug kas priklausys ne nuo jūsų, o nuo kito, greičiausiai artimo asmens norų, požiūrio ir veiklos. Tai kaip banga jūroje – teks rinktis, ar su ja kovoti, ar leistis jos nešamiems. Atrodo, ta banga bus draugiška.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų