Taip pomidorų dar nemarinavote: išbandę žarsto pagyras

Pomidorai, konservuoti su mėlynosiomis slyvomis: gaunasi fantastiškas marinatas, gardūs pomidorai su švelniu slyvų prieskoniu.

Pomidorų marinatas

Sūrymas toks skanus, visai nesūrus, kad jį galite po to gerti vietoje kompoto. Net supjaustyti morkų gabaliukai buvo suvalgyti su dideliu apetitu.

Jums reikės:

nelabai didelių pomidorų, mėlynųjų slyvų (vengerka), marinato: 1 litro, druskos: 0,5 valgomojo šaukšto, cukraus 100 gramų, 6% obuolių acto ketvirtadalio stiklinės

Pirmiausia į švarius sterilizuotus stiklainius dėkite mažus pomidorus su slyvomis (trečdalis slyvų, du trečdaliai pomidorų).

Užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangteliais, leiskite pastovėti 20 minučių. Po to vandenį nupilkite, užvirinkite, dar kartą užpilkite ir dar kartą leiskite pastovėti 20 minučių.

Trečią kartą nupylusios vandenį dėkite druską, cukrų, actą, užvirinkite, supilkite į stiklainius bei užsukite. Stiklainius apverskite, užklokite kuo nors šiltu bei palikite kol visiškai atvės.

Laikykite vėsioje vietoje. Skanaus!

Šaltinis: worldrecipes


Rašyti komentarą...
W
Wwww
2019-08-22 23:08:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kada dėti morkas, kurios buvo taip skaniai suvalgytos???
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų