REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada nors bandėte sumaišyti kefyrą su grietine? O vertėtų, nes iš to gali išeiti nuostabus užkandis.

Ar kada nors bandėte sumaišyti kefyrą su grietine? O vertėtų, nes iš to gali išeiti nuostabus užkandis.

REKLAMA

Reikėsgrietinės: 500 mililitrų; kefyro: 500 mililitrų; krapų: 1 pundelio; druskos: 1 arbatinio šaukštelio.

GAMINIMAS

Pirmiausia perlenkiame marlę 6 kartus. Uždengiame marle kiaurasamtį.

Tuomet sumaišome kefyrą ir grietinę, įberiame druskos ir pilame masę į paruoštą indą. Uždengiame bei paslegiame, dedame į šaldytuvą 2 paroms.

Po to krapus smulkiai supjaustome.

Tada suformuokite iš sūrio tarsi batoną bei apvoliojame smulkiai supjaustytuose krapuose. Skanaujame.

Pastebėjimas: Norint sūriui suteikti aštrumo galima pridėti porą išspaustų česnako skiltelių.

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų