REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam ne paslaptis, kad mūsų tam tikros kūno vietos gali atskleisti ne tik mūsų fizinę būklę, bet taip pat pažerti paslapčių ir apie mūsų charakterį.

Niekam ne paslaptis, kad mūsų tam tikros kūno vietos gali atskleisti ne tik mūsų fizinę būklę, bet taip pat pažerti paslapčių ir apie mūsų charakterį.

O ar kada nors susimąstėte, ką apie jus atskleidžia jūsų bambos forma? Pažvelkite į pagrindinį paveikslėlį ir išsirinkite, kokios formos yra jūsiškė, rašoma apost.com

1. Susisukusi bamba

Tokios formos bamba atskleidžia stiprų charakterį. Tikriausiai pasižymite užsispyrimu ir tvirta nuomone. Kiekvieną akimirką mėgstate ir trokštate būti dėmesio centre, todėl įvairiausiais būdais stengiatės pritraukti aplinkinių žvilgsnius. Meilė ir santykiai jums visada buvo ne pati artimiausia tema, todėl užtrunka laiko, kol jūs susirandate tinkamą partnerį.

2. Didelė ir gili bamba

Žmonės, kurie turi dideles ir gilias bambas, dažniausiai turi ir didžiules širdis. Kitaip sakant, jūsų gerumas niekada neturi ribų, o visiems mylimiems žmonėms stengiatės neužkrauti savo rūpesčių. Gyvenime jus įvairios patirtys išmokė būti ištikimais ir visais įmanomais būdais stengtis nepavirsti savanaudiškomis asmenybėmis.

REKLAMA
REKLAMA

3. Pailga ir siaura bamba

Tokia bamba ir jos forma atskleidžia šiek tiek tamsesnę asmenybės pusę. Jums labiau už viską patinka paslaptys ir gandai. Geroji žinia yra ta, kad kitų išsakytų gandų jūs nenešate kitur, o visos paslaptys su jumis yra saugios. Gyvenime turbūt turėjote nemažai patirčių, kurios jus išmokė kritiškai pažvelgti į situaciją.

REKLAMA

4. Pailga ir gili bamba

Priešingai nei prieš tai buvusi forma, tokie žmonės pasižymi žemesniu energijos kiekiu nei visi kiti. Žinoma, tai yra tik viena gyvenimo pusė, nors jums ir nėra prie širdies aktyvios veiklos, intelektualumas ir loginės užduotys jūsų pagrindinis variklis. Nors kartais pasižymite tingumu, esate iš tiesų giliai mąstanti asmenybė.

5. Apvali bamba

Tokia bamba labai dažnai atskleidžia, jog jos savininkas yra hiperaktyvus ir neretai per daug jautrus. Gyvenime jūs sugebate greitai surasti užduoties sprendimą, o jai nepasisekus, greitai imtis naujos veiklos. Visą aplinkinių kritiką jūs priimate labai rimtai, todėl neretai per daug greitai ir stipriai įsižeidžiate.

REKLAMA
REKLAMA

6. Plati ir iššokusi bamba

Tokius žmones, kurie turi štai tokią bambą, būtų galima pavadinti tikrais žadintuvais, todėl, nes jie bet kuriuo gyvenimo metu yra pasiruošę viskam. Jeigu jūs turite tokią bambą, tai atskleidžia, kad esate itin organizuota asmenybė ir gyvenime planuojate net menkiausią smulkmeną. Gyvenime esate itin patiklus, todėl neretai nudegate dėl savo geros širdies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų