Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei jau turite agurkų ir norite juos užraugti, išbandykite šį receptą. Jį vadina šių metų atradimu. Tai agurkai, raugti su papildomu ingredientu: cinamonu. 

Jei jau turite agurkų ir norite juos užraugti, išbandykite šį receptą. Jį vadina šių metų atradimu. Tai agurkai, raugti su papildomu ingredientu: cinamonu. 

REKLAMA

Įsiskaitykite į receptą ir mėgaukitės gardžiai paruoštais traškiais agurkėliais.

Jums reikės: 

4 kilogramų agurkų, stiklinės kapotų petražolių, 6 skiltelių česnako, 1 šaukštelio juodųjų pipirų, 1 šaukšto malto cinamono, 200 gramų aliejaus, 200 gramų cukraus, 4 nubrauktų valgomųjų šaukštų druskos, 1 stiklinės 9 procentų acto. 

Iš pradžių agurkus supjaustykite riekelėmis, jei agurkai senesni, nuimkite odelę ir sukietėjusias sėklas.

Tuomet visus ingredientus sumaišykite bei parai pastatykite į šaldytuvą.

Tada agurkus sudėkite į indus bei pasterizuokite 15 minučių, jei sudėsite į 1 litro indus. Aš pati darau greičiau, virdama puode bei karštą masę sudėdama į pasterizuotus indelius. Štai ir viskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų