REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Švyturys (nuotr. 123rf.com)
12

Balandžio 9 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Intriguojančių pažinčių, netikėto (ko gero, slaptų) įsimylėjimo metas. Tačiau seksis ne tik flirtuoti, bet ir reikalus tvarkyti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Iš esmės palanki diena, tik nebūkite labai smulkmeniški, kitaip gyvenimo smulkmenos ir kitokios susikaupusios nuoskaudos arba klaidingos fantazijos sutrukdys priimti teisingą sprendimą.

REKLAMA

Dvyniai

Turite progą persilaužti, ir tai bus naudingų permainų pradžia. Tai daug kuo palankus metas, tad jei jūsų nauji sprendimai bus teisingi, pajusite palengvėjimą ilgam.

Vėžys

Svarbu stiprinti sveikatą. Į liūdnas mintis nereikėtų kreipti dėmesio: nusivylimai yra išpūsti. Jei tik išeina, pasistenkite daugiau ilsėtis, o ne dirbti.

Liūtas

Nors daug kas norės su jumis bendrauti, bendradarbiauti, sieks padėti, patarti, sprendimą dėl svarbaus reikalo priimkite taip, lyg būtumėte vieni.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Likite taktiški ir nuoširdūs, jei nenorite prarasti įtakos mylimam asmeniui, šeimai, netekti jų meilės. Teikite dovanas tiems, kuriuos mylite ir su kuriais norite ir toliau būti kartu, tai magiškai susies.

Svarstyklės

Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių, saugokitės lengvabūdžių, nesąžiningų asmenų. Labiau stebėkite viską iš šalies, neskubėkite įsileisti į savo vidų: tai metas, kai atpažinsite tikrą draugą, suvoksite savo tikruosius jausmus.

Skorpionas

Verta leisti laiką vienatvėje: atsipalaiduokite, ilsėkitės, svajokite. Užsiimkite tik tuo, kas teikia džiaugsmą. Netikėtai gali paaiškėti, kas jums slapta simpatizuoja, padeda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Neabejokite savo sėkme, juk viskas, kas vyksta, tik į gera. Galimos netikėtos, bet reikalingos permainos ir darbe, ir santykių su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu srityje.

Ožiaragis

Galite būti pernelyg kaprizingi su tais, kurie jus myli, nes patys nežinosite, ko norite iš meilės ir mylimo asmens. Puikus laikas deryboms, finansiniams susitarimams ir dovanoms. Būkite dosnūs!

Vandenis

Galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų, ir dalykinių, ir asmeninių. Tai bus perspektyvu. Palankus metas pasakyti sutuoktiniui, kad žavitės jo nuomone ir mylite jį.

Žuvys

Palanki diena kelionėms, svarbiems susitikimams, pokalbiams, susitarimams. Svarbu pirmą dienos pusę nebendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate, ir nesivelti į ginčus su tais, kuriuos mėgstate, juolab mylite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų