REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien palanku tvarkyti svarbius finansinius reikalus: rūpintis dėl pašalpų, draudimo, palūkanų, stipendijų, kovoti dėl alimentų, kompensacijų. Palanku pirkti ilgalaikį turtą, keisti darbovietę ar gyvenimo vietą.

Avinas Šiandien palanku tvarkyti svarbius finansinius reikalus: rūpintis dėl pašalpų, draudimo, palūkanų, stipendijų, kovoti dėl alimentų, kompensacijų. Palanku pirkti ilgalaikį turtą, keisti darbovietę ar gyvenimo vietą.

REKLAMA

Tauras Sugalvosite, kaip papildyti savo įspūdžių arsenalą. Galbūt nulėksite į kokį kultūrinį renginį. Netikėtai gali pasisekti, jeigu ieškote kontaktų su įtakingais asmenimis. Galite sulaukti intriguojamo pasiūlymo iš žavaus asmens.

Dvyniai Šiandien būsite atviresni naujovėms ir įvairioms nuomonėms. Tikriausiai su malonumu darbuositės ir jums neblogai seksis. Galite atlikti gana svarbų į(si)pareigojimą.

Vėžys Noriai bendrausite su pažįstamais ir nepažįstamais žmonėmis. Tai turėtų būti naudinga, nes žodis po žodžio ir paaiškės, kad daug kuo vieni kitiems galite pagelbėti. Galite įsitraukti į kolektyvinių projektų realizavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jeigu turite kokių nors darbų, susitarimų, kuriuos norite padaryti kitiems nematant ir nežinant, šiandien seksis gana gerai. Gali megztis slaptas tarnybinis romanas.

REKLAMA

Mergelė Darbai eisis kaip iš pypkės ir bus palankiai įvertinti. Neverta nukelti derybų, svarbių pokalbių. Jeigu norite daugiau uždirbti, gauti kokią lengvatą, nuolaidą, panašu, kad nenusivilsite. Džiugins ir meilė, draugystė.

Svarstyklės Profesijos srityje jūsų aktyvumas bus gana didelis, ypač jei jausite, kad dėl to į kišenę gali nubyrėti šiek tiek papildomai. Šiandien sudaryti sandoriai, padaryti sprendimai gali būti naudingi pinigine, materialine prasme.

Skorpionas Puiki diena bendravimui. Jūsų nuomonė apie kažkokį asmenį gali pasikeisti į gerąją pusę. Jausitės atsakingi už artimus žmones, už savo pažadus, pasakytus žodžius. Galite gauti laukiamą atsakymą. Jis turėtų nenuvilti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Svarbiausi šiandien bus namų, šeimos narių ar giminės reikalai. Kad ir kas vyktų, jų paveikti beveik negalėsite. Tačiau galėsite būti šalia, stebėti, paremti, išklausyti, paguosti.

Ožiaragis Aktyvi, energetiška diena. Netrūks kūrybingumo, polėkio. Regis, atsiras laiko, kurį tikrai galėsite skirti savo malonumui. Jei kažkur jūsų aplinkoje nusimato linksmybės, tai be jūsų tikrai neapsieis. Nusimato žavūs flirtai.

Vandenis Geras metas derėtis, tartis dėl darbo apmokėjimo, mėginti įsidarbinti, atlikti buhalterinius veiksmus. Jei laukiate kokio atsakymo, susijusio su darbu, karjera, jis neužtruks ir tikriausiai nenuvils. Pravartu šiek tiek pakeisti įvaizdį.

Žuvys Jūsų noras bendrauti, pastangos susitarti, rasti bendrus sąlyčio taškus bus apvainikuotas sėkme. Pavyks laimėti dominančio asmens palankumą, dėmesį. Pravartu pakovoti už save, jeigu jaučiatės neteisingai kaltinami.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų