REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis, atleidęs FNTT vadovus, Premjerui Andriui Kubiliui įteikė paaiškinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Jame teigiama, kad pareigūnai išsisukinėjo ir vengė tikrintis melo detektoriumi.

FNTT vadovai Vitalijus Gailius ir Vytautas Giržadas atleisti aiškinantis aplinkybes, kas galėjo nutekinti slaptą informaciją žiniasklaidai apie bankrutuojantį „Snoro“ banką.

REKLAMA

„Atsakymas yra grafoje konfidenciali informacija, todėl aš nekomentuosiu konfidencialios informacijos. Galiu tik pasakyti iš savo asmeninės patirties. Sudėjau savo asmeninę patirtį, kaip pareigūnai, apie kuriuos mes šnekame, išsisukinėjo nuo pakartotinio patikrinimo poligrafu“, – sakė R. Palaitis.

Ketvirtadienį po Seimo Antikorupcijos komisijos posėdžio jos vadovas Ligitas Kernagis sakė, kad slaptu laikytas posėdis prokuratūroje dėl padėties „Snoro“ banke nebuvo visiškai slaptas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis vyko generalinio prokuroro pavaduotojo Dariaus Raulušaičio kabinete ir į patalpą esą galėjo patekti daug žmonių, taip pat egzistavo ir slapto pasiklausymo galimybė. Todėl esą informaciją nutekinti galėjo daug daugiau žmonių negu manyta.

Tačiau R. Palaitis teigia, kad bet kam ten patekti nėra taip paprasta: „Galiu papasakoti savo įspūdį iš Generalinės prokuratūros pastato. Kelis kartus buvau pas generalinį prokurorą, tai nėra taip paprasta patekti bet kam. Pastatas yra saugomas, praėjimo kontrolė, tvarka yra griežta.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų