REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad savaitės pabaiga Zodiako ženklams atneš malonių pojūčių. Visgi kai kam verta neskubėti ir kiekvieną sprendimą priimti apdairiai.

Panašu, kad savaitės pabaiga Zodiako ženklams atneš malonių pojūčių. Visgi kai kam verta neskubėti ir kiekvieną sprendimą priimti apdairiai.

REKLAMA

Avinas

Netikėtos sėkmės metas. Būkite drąsūs, tikėkite ateitimi. Šios dienos sumanymai puikūs, jie pasiteisins.

Tauras

Būsite kiek uždaresni, nepatiklesni, tačiau greitai nusiraminsite, jei imsitės mėgstamo darbo, pabendrausite su mylimu žmogumi ar geru draugu.

Dvyniai

Esate kupini entuziazmo ir ryžto. Tinkamas metas pasakyti „ne“ atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo. Dabar laikas, kai naudinga kai ką paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti.

Vėžys

Stenkitės pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos: netikėtai viskas gali keistis. Daug neplanuokite ir ateičiai, niekam griežtai neįsipareigokite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena gali būti pasyvi dėl nenoro susidurti su bet kokiais įvykiais, bet vakarą praleisite puikiai, jei susitiksite su senais draugais ir išvyksite kartu papramogauti. Vakare galimos ir kitokios malonios staigmenos.

REKLAMA

Mergelė

Nors jausitės gana energingi ir savimi pasitikintys, nieko sunkaus nesiimkite: greičiau pavargsite ir vargu ar pasieksite norimą rezultatą. Kuo daugiau laiko namuose praleisite, tuo geriau jausitės. Neplanuokite kelionių, nebent į tėviškę.

Svarstyklės

Malonių staigmenų metas: jus lydės sėkmė, jausitės mylimi ir visiems reikalingi. Gera diena pamiršti visus rūpesčius, problemas ir džiaugtis tais, kuriuos mylite. Šiandien užsimezgęs meilės ryšys bus ilgalaikis.

Skorpionas

Nebūkite smulkmeniški, labiau vadovaukitės nuojauta, o ne logika, tada daug spėsite nuveikti, gausite naudos iš šios dienos susitikimų ir susitarimų. Diena puiki atsiprašyti, taikytis su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Palanki diena deryboms, susitarimams. Tai ir meilei sėkmingas metas: neabejokite šiandien jums pareikštų jausmų tikrumu, net jei žmogų matysite pirmą kartą gyvenime. Vertėtų daugiau laiko skirti savo porai, pavyks išspręsti ankstesnius nesklandumus.

Ožiaragis

Reikėtų atsargiau skolintis pinigus. Nepamirškite, kad nuo jūsų labai priklausys artimųjų ir draugų gera nuotaika, tad pasistenkite, kad artimieji dažniau matytų šypseną jūsų veide.

Vandenis

Senos svajonės ims įsikūnyti. Palanku užbaigti įstrigusį reikalą. Tinka susitikti su svarbiais asmenimis, kad aptartumėte su veikla susijusius klausimus. Būtinai kur nors šiandien išvykite. Džiaukitės savimi, artimaisiais ir gyvenimu.

Žuvys

Bus taip, kaip norėsite. Gera proga aplankyti senus draugus, kurie tapo žymūs, įtakingi, garsūs. Puiki proga palepinti artimuosius išskirtiniais pietumis, ypatinga vakariene.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų