zrazai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „zrazai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „zrazai“.

Šie Odetos zrazai išpopuliarėjo žaibiškai: neišbandyti būtų nuodėmė

„Dabar visiems gerai žinomas receptas. Jis buvęs mano senajame tinklaraštyje, bet pasikartosiu su naujom fotografijom ir nauja nuotaika. Tiesiog labai prašėsi. Nepykite. Kai Viltė parašė, kad vienas portalas liepė perduoti man,kad šie ale „zrazai“ yra labiausiai skaitomas receptas jau daug metų, negalėjau tiesiog imti ir nepagaminti. Nes kiek pamenu jo nėra Instagrame. Pirmąkart publikuotas buvo dar 2018 metais.
2024-03-07

Odetos maltos mėsos zrazus girs visa šeima: receptą verta turėti

„Šiuos zrazus pamenu iš vaikystės, kai ko gero nė viena šventė ar gedulingi pietūs neapseidavo be jų. Močiutė netgi kviesdavo šeimininkes, kad didesniam giminių susibėgimui paruoštu maistą ir visada būdavo šis patiekalas. Būtina į juos įdėti kmynų, nes jie priduoda puikų skonį. Nors tikrieji zrazai yra gaminami iš jautienos kaip suktinukai, bet šie buvo greitesnis jų variantas, toks ale tinginių“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
2024-03-01

Močiutės zrazai: išskirtinį skonį suteikia vienas slaptas prieskonis

Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė sako, lietuviški zrazai - puikus pasirinkimas. Ji juos pamena iš vaikystės, nes be jų neapsieidavo nė viena šventė.  Tiesa, ji išdavė ir močiutės paslaptį - kad zrazai būtų tokie gardūs, kad norėtųsi vėl ir vėl, į juos reikia įdėti kmynų.  Jums reikės: 700 gr. maltos mėsos ( naudojau kalakutieną), 1 saujos džiuvėsėlių, 1 kiaušinio, 1 svogūno, druskos, pipirų. Įdarui: 2 morkos, 2 svogūnai, aliejaus kepimui, 1 šaukštelis kmynų. Padažas: 500 ml.
2018-01-25
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų