Vytinta dešra
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Vytinta dešra“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Vytinta dešra“.
Šis mėsos produktas – tikras nuodas jūsų sveikatai: įspėja visus
Turbūt retas lietuvis kasdienybėje nevartoja dešros. Tai – puikiu aromatu ir subtiliu skoniu pasižymintis mėsos gaminys, dažnai nugulantis ant stalo. Vis tik retas susimąsto, kad už malonaus skonio neretai slepiasi sveikatai pavojingos medžiagos.
Apie dešros poveikį sveikatai ir tai, kiek dešros sveika suvalgyti per tam tikrą laiką, naujienų portalo tv3.lt skaitytojams sutiko papasakoti mitybos specialistas Paulius Paulauskas.
Receptas. Naminis lavašas
INGREDIENTAI: 5 gramai mielių 400 mililitrų vandens šiek tiek miltai 50 gramų sviesto 1 arbatinis šaukštelis cukraus 200 gramų vytintos dešros 1 vienetas porų 400 gramų lydyto sūrio 1 vienetas kiaušinių Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Iš mielių, cukraus, vandens, sviesto, kiaušinio ir miltų (tiek, kad būtų tešla minkoma) maišau tešlą. Palieku 1 valandai, kad pakiltų ir kočioju lavašo blynukus.
