vištienos salotos
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „vištienos salotos“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „vištienos salotos“.
Receptas. Egzotiškos salotos
Kai aplanko žiema, o norisi ko nors truputį egzotiško...
INGREDIENTAI: 1 skardinė konservuotų ananasų 1 vienetas pekino kopūstų 1 vienetas rūkytų vištienos šlaunelių 5 valgomieji šaukštai majonezo 1 žiupsnelis krapų Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Kopūstą supjaustyti. Ananasus nupilti, ir pasmulkinti. Vištieną supjaustyti kubeliais. Viską sumaišyti, dėti majonezą, krapus ir skanauti.
Receptas. Gaivios vištienos salotos
INGREDIENTAI: 1 vienetas vištiena (krūtinėlė) 1 kilogramas salotų 1 sauja svogūnų laiškų (smulkinti) 2 valgomieji šaukštai balzaminis actas 1 vienetas pomidorų pastos 2 citrinų sultys šiek tiek pipirai (smulkinti (krapai, rukolos ar petražolės)) šiek tiek žalumynų 1 skiltelė česnakų Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Receptas. Salotos su virta vištiena
INGREDIENTAI: 200 gramų vištos filė (virta) 3 lapai iceberg salota 2 skiltelės česnakų 2 riekės batono 100 gramų sūris 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Virtą vištienos filė supjaustome gabaliukais, sudedame į lėkštę. Suplėšome Iceberg salotų lapus, dedame ant vištienos. Batono riekes supjaustome kubeliais, pakepiname, dedame ant salotų. Įtarkuojame česnaką ir sūrį.
Receptas. Vištienos kepsniukai grietinės padaže
INGREDIENTAI: 300 gramų vištiena (blauzdelių mėsa) šiek tiek prieskonių ( vištienai) 2 vienetai svogūnų (nedideli) šiek tiek grietinės 1 valgomasis šaukštas aliejaus šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Vištienos šlaunelių mėsą pamarinuoti mėgstamuose prieskoniuose (apie 30 min). Aišku, pridėti drsuskos ir pipirų.
Receptas. Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais
INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos krūtinėlė (virta) 1 vienetas obuolių 1 stiklinė vyniuogių (raudonosios) 1 stiklinė anakardžio riešutų (sūdyti) 3/5 stiklinės majonezo 1 vienetas salierų (stiebas) 1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti) 1/4 stiklinės svogūnų laiškų (smulkinti) 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo) 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti) šiek tiek druskos šiek tiek juodųjų pipirų (malti) Paruošimo laikas: Apie ...
Receptas. Sočios salotos su vištiena
INGREDIENTAI: 200 gramų vištiena (kepta namuose) 150 gramų marinuotų pievagrybių 1 vienetas paprikų 1 gabalas porų 150 gramų žiedinių kopūstų 100 gramų konservuotų žirnelių 100 gramų konservuotų kukurūzų 1 pundelis krapų 2 žiupsneliai druskos 2 valgomieji šaukštai majonezo Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Visus ingredientus susmulkinti, jei reikia, ir sumaišyti su majonezu.
Receptas. Pavasariškos vištienos salotos
INGREDIENTAI: 300 gramų vištos filė (Virta ) 3 vienetai kiaušinių 100 gramų krabų lazdelių 0.5 pakelio traškučiai 3 valgomieji šaukštai majonezo Papuošimui: 30 gramų konservuotų kukurūzų 3 vienetai žaliųjų alyvuogių 3 vienetai juodųjų alyvuogių Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Virtą vištienos filė supjaustome kubeliais. Dedame į lėkštę.
Receptas. Salotos su "Mangomajo" majonezu
INGREDIENTAI: 250 gramų vištiena (krūtinėlė) 2 valgomieji šaukštai majonezo (MANGO MAJO) 2 saujelės salotų (Iceberg) 2 vienetai pomidorų pastos 1 vienetas kriaušių 2 valgomieji šaukštai sūris (kietasis) 2 valgomieji šaukštai majonezo 1 valgomasis šaukštas jogurto (natūraslus (arba grietinė)) 1 arbatinis šaukštelis pipirai (aitrusis (prieskoniai)) Marinatui: 1 arbatinis šaukštelis kario 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys Padažui: ...
Receptas. Salotos su vištiena
INGREDIENTAI: 200 gramų rūkytos vištienos 2 vienetai raugintų agurkų 200 gramų konservuotų žirnelių 1 gabalas porų 150 gramų marinuotų pievagrybių 2 valgomieji šaukštai majonezo Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Visus ingredientus susmulkinti ir išmaišyti su majonezu.
Receptas. Meksikietiškos vištienos salotos
Su meksikietiškomis salotomis galima labai šauniai improvizuoti, atitinkamai kokių produktų turite po ranka. Šios salotos puikiai tiks pietums darbe ar iškylai gamtoje. Vištieną galite kepti ne tik keptuvėje, bet ir orkaitėje, arba tiesiog lauke, ant griliaus. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Salotos "Zuikio džiaugsmas"
INGREDIENTAI: 1 vienetas kininių kopūstų 250 gramų ananasų (šviežių ar konservuotų) 250 gramų vištos filė 5 valgomieji šaukštai majonezo 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų 1 valgomasis šaukštas krapų 1 valgomasis šaukštas žemės riešutų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Receptas. Salotos „Stipri vakarienė“
INGREDIENTAI: 400 gramų vištiena (kepta) 0.5 vieneto agurkų ((šviežias, ilgavaisis) ) 10 slyvų (džiovintos) 1 sauja svogūnų laiškų 1 saujelė graikinių riešutų šiek tiek majonezo šiek tiek bazilikų (lapeliai) Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Slyvas apipilti šiltu vandeniu ir leisti joms išmirkti. Per tą laiką pasiruošti kitus produktus. Vištieną smulkiai supjaustyti.
Receptas. Mišrainė su rūkyta vištiena
INGREDIENTAI: 2 vienetai pomidorų pastos 1 vienetas pekino kopūstų 1 vienetas rūkytų vištienos šlaunelių 1 pundelis krapų 4 valgomieji šaukštai majonezo Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Visus ingredientus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Dėkite majonezą ir kapotus krapus. Viską gerai išmaišykite.
Receptas. Mišrainė su vištiena "Klaudija"
INGREDIENTAI: 400 gramų žirnių (konservuoti) 0.5 vieneto svogūnų 1 vienetas morkų (didelė, virta) 1 vienetas vištiena (krūtinėlė, virta ar rūkyta) 3 vienetai agurkų (rauginti) 2 valgomieji šaukštai žalumynų 200 gramų majonezo Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Agurkus, išvirtą morką supjaustyti kubeliais, svogūną ir žalumynus susmulkinti, paukštieną supjaustyti smulkiai. Visus komponentus sudėti į dubenį ir išmaišyti.
Receptas. Salotos su vištiena
INGREDIENTAI: 400 gramų vištiena (filė) 300 gramų grybų 400 gramų kopūstų (žiediniai) 1 pundelis špinatų 1 pundelis bazilikų 1 valgomasis šaukštas sojos padažo šiek tiek alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Grybus supjaustyti riekėlėmis ir truputi apkepinti su sviestu keptuvėje. Vištienos filė supjaustyti kubeliai, apkepinti apie 10 minučių.
Receptas. Sočiosios salotėlės
Tai labai sočios, skanios bei labai greitai paruošiamos salotos. Tinka ir gardiems pietums bei vakarienei. Tad manau, kad šios salotėlės tikrai tiks Velykų šventinui stalui praturtinti.
Receptas. Vištienos, agurko ir mango salotos su džiovintomis mėtomis
INGREDIENTAI: 1 sauja vištiena (rūkyta arba kepta) 100 gramų agurkų 1 vienetas mangų (nuluptas, be kaulo) 0.5 vieneto apelsinų 1 arbatinis šaukštelis aliejaus 1 žiupsnelis mėtų (džiovintos) Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Vištiena, mangas ir agurkas supjaustomi šiaudeliais. Sudedama į lėkštę ir apipilama šviežiai spaustų apelsinų sulčių ir aliejaus padažu. Pabarstyti džiovintomis pirštais sutrintomis mėtomis. Skanaus.
Receptas. Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
INGREDIENTAI: 1.5 stiklinės perlinių kruopų 1 vienetas rūkytų vištienos šlaunelių 2 vienetai morkų (virtos) 2 vienetai marinuotų agurkų 1 sauja graikinių riešutų 3 valgomieji šaukštai majonezo 0.5 žiupsnelio druskos 0.5 žiupsnelio pipirai Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Perlines kruopas išvirti. Daržoves supjaustyti, riešutus susmulkinti. Vištieną taip pat supjaustyti. Viską sumaišyti.
Receptas. Salotos "Žiemos miškas"
Gaivu, skanu, sotu. Ypatingo, nepaprasto skonio. Patiks net išrankiausiems.
INGREDIENTAI: 1 vienetas pekino kopūstų 100 gramų vyniuogių 100 gramų vištos filė (virtos) 30 gramų saulėgrąžų 3 valgomieji šaukštai majonezo Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustome pekino kopūstą, vynuoges, vištieną ir įberiame saulėgražų. Viską išmaišome su majonezu.