virtiniai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „virtiniai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „virtiniai“.

Virtinių fėja vadinama Neringa pažėrė kritikos Gerdai Žemaitei: į darbą jos tikrai nepriimtų

Antradienio vakarą TV3 laidoje „Miestas ar kaimas“ virs tikros kulinarinės aistros. Dalyviai gaus neįprastą užduotį – per kelias minutes pagaminti tobulus virtinius! Tačiau įtampa ir juokas įsivyraus dar labiau, kai pasirodys ypatinga viešnia – „Virtienių“ restoranėlio fėja iš Joniškio Neringa Striugaitė. Ji ir įvertins dalyvių gabumus formuojant virtinius. Vos tik pasirodžiusi prie virtuvinio stalo, N. Striugaitė duos patarimą.
2025-10-14

Išbandykite naminius grybų virtinius: skonis nukels atgal į vaikystę

Turbūt visi žinome apie daržovių naudą ir kaip svarbu jas įtraukti į mitybos racioną. Galbūt ryžtumėtės bent kartą per savaitę atsisakyti mėsos ir išmėginti įvairius patiekalus iš augalingų produktų – daržovių, kruopų ir ankštinių? Padėsime Jums to pasiekti kartu su projektu „Tapk auGalingas“. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas. Reikės: Tešlai: 3 st. (420 g) kvietinių miltų; 3 valg. š. neutralaus skonio aliejaus; nuo 1 st. iki 1 1/3 st.
2021-02-02

Sėkmės receptus diktuoja šeimininkės fantazija

 Lilija Valatkienė Aukštaitijos kaimiškos virtuvės pasididžiavimas – virtiniai. Sakoma, kad kiekviena save gerbianti šeimininkė kelis kartus per savaitę šeimynai patiekia virtinių su įvairiais įdarais. Šilutiškė pedagogė Birutė Morkevičienė prisipažįsta, kad jei ne jos vyras, virtinėlių kartą per savaitę tikrai negamintų. Anytos pamokos „Mano tėvai į Šilutės rajoną iš Jiezno persikėlė 1956 m. Gyveno porą metų Pašyšiuose, vėliau – Kintuose prie Kuršių marių.
2014-01-05
REKLAMA
REKLAMA

Tajos virtiniai su braškėmis

Populiari dainų atlikėja vilnietė Erika Klimenko-Taja, auginanti du vaikus, teigia, kad jos mišrios šeimos maistas yra gana tradiciškas, lietuviškos, ukrainietiškos bei rusiškos virtuvės ypatumų mišinys. Mat moteris turi visų šių tautų kraujo. “Iš kartos į kartą perėmiau įvairiausių receptų ir tai, manau, tik į naudą, - kalba dainininkė. - Taip sutapo, jog mudu su vyru nevalgome svogūnų, tad jų beveik nenaudojame, o ši daržovė kai kuriuose patiekaluose yra tiesiog nepamainoma.
2010-06-28
Į viršų