miltiniai patiekalai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „miltiniai patiekalai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „miltiniai patiekalai“.

Atrado superinę blynų tešlą: kirs visa šeimyna

„Jeigu pas mergaites paklausčiau, ko norėtų pusryčiams, atsakymas būtų – blynai. Kartais dieną galima pradėti ir nuo jų. O ypatingai, jeigu tai purūs ir minkšti blyneliai su varške. Paskaninti grietine arba jogurtu ir uogomis“, – rašė tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Porcijos 3. Užtruksite apie 20–30 min.
2025-07-05

Išdavė skaniausią blynų tešlą: „Skanumas neišpasakytas“

„Blynai su varške yra vienas iš mano smagiausių atradimų šiais metais! Žinote, tiesiog turėjau mažą pakelį varškės, kurios niekaip nesugalvojau kur panaudoti. Virtinukų nesinorėjo, varškėčių taipogi ne, galvoju reikia ką nors naujo, įdomesnio pagaminti. Taip ir gimė fantastiškai skanūs ir minkšti blyneliai su varške. Skanumas neišpasakytas! Tikrai nemeluoju, netikite, išsikepkite patys ir pamatysite, kodėl šie blynai yra mano metų atradimas.
2025-03-16

Lietiniai su raugintais kopūstais ir spirgučiais

Traškūs, plonyčiai blyneliai tiks tiek vaikams, tiek sočiai vakarienei. Jums reikės: 100 ml aliejaus 1 šaukštas cukraus 1 šaukštelis druskos 250 ml kefyro 1 kiaušinis 2 šaukštai kmynų 3 šaukšteliai krienų 300 gr lašinukų 8 šaukštai majonezo 250 gr miltų 5 šaukštai pomidorų padažo 600 ml raugintų kopūstų 700 ml vandens 1 sauja žalumynų Paruošimas Tešlos paruošimas.
2011-01-05

Makaronai su „dilgėlių pesto“

Labai pigus, paprastas ir skanus patiekalas. Tik nesakykite  savo namiškiams, ką jie valgo! Jums reikės: 4 šaukštų aliejaus 2 skiltelių česnako 0.5  citrinos Saujos dilgėlių lapų 100 gr. fermentinio sūrio 1 saujos saulėgrąžų 1 pakelio spagetti tipo makaronų Gaminame: Dilgėles užpilame verdančiu vandeniu, nukošiame, įdedame petražolių ir viską susmulkiname trinuvu. Saulėgrąžas lengvai pakepiname aliejuje, patraiškome kočėlu - norėjau, kad gabaliukai jaustųsi.
2010-08-04

Makaronai su krevetėmis

Netradiciški makaronai, tinkantys tiek pietų stalui, tiek vakarienei. Jums reikės: Makaronų Krevečių Majonezo Pomidorų padažo Prieskonių „Permazano“ sūrio Gaminame: Makaronus paverdame 8 minutes, krevetes — 15 min. Nukošus makaronus dedame į stiklinį kepimo indą (arba skardą), pabarstome mėgiamais prieskoniais. Padarius padažą iš pomidorų padažo bei majonezo, užtepame jį ant makaronų, ant virsaus beriame krevetes bei pašauname į orkaitę. Kepti reikia apie 25—30 min.
2010-08-03

Tajos virtiniai su braškėmis

Populiari dainų atlikėja vilnietė Erika Klimenko-Taja, auginanti du vaikus, teigia, kad jos mišrios šeimos maistas yra gana tradiciškas, lietuviškos, ukrainietiškos bei rusiškos virtuvės ypatumų mišinys. Mat moteris turi visų šių tautų kraujo. “Iš kartos į kartą perėmiau įvairiausių receptų ir tai, manau, tik į naudą, - kalba dainininkė. - Taip sutapo, jog mudu su vyru nevalgome svogūnų, tad jų beveik nenaudojame, o ši daržovė kai kuriuose patiekaluose yra tiesiog nepamainoma.
2010-06-28

Pyragas su mėsa ir brokoliais

Pyragas gaminamas greitai ir visada gaunasi skanus! Tai puiki šventinio stalo puošmena! Jums reikės: 200 gr brokoli7 4 skiltelės česnako Druska,pipirai, mėsos prieskoniai 500 gr faršo 1 kiaušinio trynys 1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos 50 gr sviesto 2 svogūnai Paruošimas: Atšildyta tešla iškloti sviestu apteptą formą. Apkepti faršą su svogūnais ir česnakais ant keptuvės,ir sudėti ant tešlos. Tada dėti brokolius, puošti tešlos juostelėmis,jas aptepant kiaušinio tryniu.
2010-04-05
Į viršų