Martinis
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Martinis“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Martinis“.
Receptas. Rabarbarų gaiva
INGREDIENTAI: 2 vienetai rabarbarų 50 gramų cukraus 200 mililitrų martinio (balto) 200 mililitrų vandens Paruošimo laikas: Apie 5 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.
Receptas. MARTINI PUNŠAS
INGREDIENTAI: 3 vienetai cinamono (lazdelė) šiek tiek vaisių (citrinos ir kiti) 1 litras martinio (balto) PARUOŠIMO BŪDAS: Rekomenduojama patiekti dideliame stikliniame inde su ledukais. Į didelį stiklinį indą sudėti ledo kubelius. Vaisius supjaustyti skiltelėmis ir taip pat sudėti į stiklinį indą. Sudėti cinamono lazdeles ir viską užpilti baltu martiniu. Gerai išmaišyti.