kreminis desertas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kreminis desertas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kreminis desertas“.
Receptas. Baltojo šokolado ir varškės desertas
INGREDIENTAI: 250 gramų varškės 200 mililitrų plakamoji grietinėlė (35 proc.) 100 gramų baltojo šokolado 50 gramų cukraus pudros Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Šokoladą ištirpiname ir paliekame atvėsti. Tuo metu gerai išplakame grietinėlę.
Receptas. "Chai Latė" panakota
Panna Cotta - klasikinis itališkas saldaus grietinėlės kremo desertas. Šį desertą labai lengva pagaminti iš anksto ir jis gali ramiai laukti šaldytuve savo valandos. Jei nesinori naudoti cukraus, galima jo visai nedėti, o grietinėlę galima pakeisti riešutų pienu. O šį kartą - kalėdinio skonio panakota, kurioje dominuoja kardamonas (tradicinis Kalėdų prieskonis), spanguolės ir arbata. Tobulas derinys Kalėdų vaišių stalui, kai deserto reikia greitai, o nesinori ilgai stovėti prie puodų.
Crème brûlée
Crème brûlée – užburiantis ir nuo pirmo šaukštelio pavergiantis tradicinis prancūziškas desertas. Minkšto kremo ir traškios karamelinės plutelės derinys – tiesiog nepakartojamas. Ingredientai: 10-12 kiaušinio trynių 0,5 l riebaus pieno 0,5 l grietinės 100-200 g cukraus pudros 100 g balto ar rudo cukraus 1 vanilės ankštis Gaminimas: Pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę užkaitinkite. Tuomet atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra.
REKLAMA
REKLAMA
