kokosinis desertas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kokosinis desertas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kokosinis desertas“.
Receptas. Auksinio pieno latė
Tai latė, į kurios sudėtį neįeina jokia kava - tik prieskoniai. Dėl gausybės prieskonių tai puikus šiltas gėrimas, vakarojant ilgais žiemos vakarais, nes imbieras čia groja pirmu smuiku, todėl šita latė aštroka. Na, o juodieji pipirai čia pateko, nes jie padeda organizmui pasisavinti ciberžolę, kuri skatina išsiskirti insuliną ir mažina riziką susirgti diabetu.
Receptas. Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
INGREDIENTAI: 500 gramų varškės (desertinė) 1 skardinė kokosų pieno 300 mililitrų jogurto (vyšnių ar kito skonio) 2 pakeliai želės (skirtingų skonių) 2 valgomieji šaukštai želatinos šiek tiek cukraus šiek tiek vanilės Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Vieną pakelį želės paruošiam kaip parašyta ant pakelio, kai atvėsta, supilstome į pasiruoštus indelius ir paliekame sustingti.
Receptas. Kokosinis sūrio pyragas su žaliąja arbata
Nekeptas pyragas. Visiškai nesaldus, lengvo gaivaus skonio, riebus. Kadangi labai mėgstu Matcha arbatos miltelius ir žalią spalvą, man labai patiko šitas pyragas. Kadangi pats įdaras net pastovėjęs šaldytuve daugiau nei dieną vistiek liko gana skystokas, siūlyčiau sausainių pagrindą daryti kiek storesnį, kad suteiktų stabilumo įdarui.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Pasiflorų ir kokosų pieno panakota
Panakota - vienas iš nuostabaus ir subtilaus skonio desertų Italijos virtuvėje. Šioje panakotoje jaučiamas rūgštus pasiflorų ir saldus cukraus bei kokosų pieno skonių derinys, kuris sukels skonio šoką burnoje.
Receptas. Apelsininiai krepšeliai
INGREDIENTAI: 8 vienetai apelsinų 1 pakelis kokosų drožlių 4 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno 1 pakelis filadelfijos kreminio sūrio Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Išskobti apelsino vidų. Sumaišyti kokoso drožles, kondensuotą pieną ir kreminį sūrį. Kartu įdėti ir apelsino likučius. Gautą masę sudėti į apelsino vidų. Apelsiną papuošti gvazdikėliais. Bus įdomesnis kvapas.
