bbq

Grilio patiekalai iš paukštienos: kaip paruošti ir su kuo derinti?
Grilio patiekalai iš paukštienos: kaip paruošti ir su kuo derinti? 2018.09.24 15:10 Dažnas sunkiai įsivaizduoja savaitgalį be grilio patiekalų. Tačiau ilgainiui norisi įvairovės – naujų skonių ir jų derinių. Lietuvių taip mėgstama kiauliena, nors išlieka neabejotinai populiariu pasirinkimu, vis daugiau vietos kepsninėje ima užleisti baltai mėsai – vištienai ar kalakutienai.
6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai?
6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai? 2018.09.14 13:19 Lietuviai nebijo išbandyti naujovių ir vis labiau vertina gurmaniškus mėsainius. Tačiau šefai pastebi – populiariausių sąrašo viršuje vis dar puikuojasi klasikinis mėsainis su jautiena. Lietuviai renkasi nuo standartinio iki vieno kąsnio dydžio, spėjo pamėgti ir plėšytą mėsą. Apie šiemet vyraujančias mėsainių tendencijas ...
Į viršų