2012 m. seimo rinkimai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2012 m. seimo rinkimai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2012 m. seimo rinkimai“.

Prezidentas sako, kad liudytų Seimo komisijai dėl VSD vykdytos jo aplinkos patikros

Prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad sutiktų liudyti Seimo komisijai, jeigu tokia būtų sudaryta siekiant išsiaiškinti aplinkybes, kaip Valstybės saugumo departamentas (VSD) vykdė jo aplinkos patikrą dar kandidatavimo metu. Šalies vadovas teigia nenorintis, kad šioje istorijoje liktų neaiškumų ir kartoja, jog būdamas kandidatas į prezidentus nesikreipė į VSD dėl patikros.
Aktualijos 2023-05-18

Laukia dar viena Prezidentūros ir konservatorių kaktomuša? Šįkart bus įtrauktos žvalgybos tarnybos

Nesutarimai tarp Prezidentūros ir valdančiųjų konservatorių kartais būna asmeninio pobūdžio, kartais dalykiniai, bet artimiausiu metu žiūrovai vėl gali išvysti susirėmimą. Naujas galimas nesutarimų objektas – Seimo narių iniciatyva sukurti Žvalgybos kontrolierių įstaigą, kuri prižiūrėtų Valstybės saugumo departamentą ir Antrąjį operatyvinių tarnybų departamentą. Seime svarstoma, kad egzistuoja apie 80 proc. tikimybė, jog Seimo sprendimas susilauks prezidento veto.

Tiesiogiai: rytas po Seimo rinkimų – politikų komentarai

Rytą po rinkimų politinių partijų lyderiai žiniasklaidai teikia komentarus apie savo pasirodymą Seimo rinkimuose ir tolimesnius planus. Renginys prasidės 9 valandą ir truks iki 12 valandos. Į spaudos konferencijas kviečiami į Seimą patekusių politinių partijų lyderiai. Kviečiame stebėti tiesiogiai: RENGINIO GRAFIKAS: 9 val. Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai 9.30 val. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga 10 val. Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis 10.30 val.

Aiškėja, kas pateko į Seimą: laimėtojų pavardės

2020 metų Seimo rinkimai baigti. Lygiai 20 val. uždaromos rinkimų apylinkės, balsadėžės ir rinkimų komisijų nariai skubės skaičiuoti balsus. 20.30 val. pasirodė pirmieji rezultatai. Vieni pirmųjų balsus ėmė skaičiuosi Pasaulio lietuvių apygardos atstovai, per pirmąjį pusvalandį pateikę duomenis iš daugiau nei pusės apylinkių.

Ant kokių pažadų arklio į Seimo rinkimus atjos politikai?

Rinkimai be pažadų – ne rinkimai, antraip partijoms nepavyktų įtikinti rinkėjų balsą atiduoti konkrečiai politinei jėgai. Vieni pažadai būna aptakūs, o jų įgyvendinimo galimybės abejotinos, kiti – lengvai pamatuojami ir lengviau pasiekiami.

Vyriausybėje – išvada dėl mokesčių prekybininkams ir bankams

Vyriausybė trečiadienį posėdyje svarstys išvadą dėl Seimo narių pateiktų prekybos ir bankų mokesčių. Ministrų kabinetas numato iš esmės jiems pritarti.
Aktualijos 2019-11-13

Valdančiųjų kapituliacija: sotaus gyvenimo pažadai, kurių politikai neištesėjo

Iki Seimo rinkimų likus mažiau negu pusmečiui, politinės partijos skuba rinkėjus apipilti naujais pažadais apie šviesesnę ateitį. Tačiau, ar pamenate, ką Jums žadėjo keturis metus Lietuvą valdančios partijos prieš 2012 m. Seimo rinkimus? Politikai pripažįsta, jog toli gražu ne visus tikslus, kuriais prieš ketverius metus suviliojo rinkėjus, jiems pavyko įgyvendinti, o pasiteisinimams pasitelkia įvairiausias versijas.
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų