Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Žirniai su spirgučiais
Žirnius mirkyti 3-4 valandas, virti 10 min. Kol verda žirniai, paspirginti spirgučius kartu su svogūnu, dėti druską... |
Kepta duona su pikantiška mišraine
Pakepinti duoną riekelėmis, įtrinti česnaku ir pabarstyti druska. Išvirti kiaušinius, atvėsinti,... |
Vištienos sparneliai a la KFC
Vištienos sparnelius nuplauti, nusausinti ir kiekvieną atskirai aštriu peiliu padalinti į tris dalis.... |
Kepta karka su alumi
Kiaulės karką nuplauti, nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintais česnakais, pipirais, kmynais ir paprikų... |
Vištienos užkandis
Iš vištienos filė išpjaustykite sausgysles ir perpjauti per pusę. Įspaudžiame česnaką ir... |
Krepšeliai su ikrais ir lašiša
Į krepšelius dedame po šaukštelį raudonųjų lašišinių ikrų, aplink apjuosiame po... |
Mišrainė prie alaus
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais, ten pat suberiame duonos džiūvėsius, labiausiai tinkami su kumpiu... |
Užkandėlė prie alaus
Duonos riekes iškepti aliejuje. Morkas išvirti ir nulupus sutarkuoti stambia tarka. Taip pat... |
Kalmarai tešloje
Kalmarus reikia nuplauti, išdarinėti ir supjaustyti žiedais arba juostelėmis ir pavirti 1 - 2 minutes.... |
Lavašo suktinukas prie alaus
Imame lavašo lakštą. Išskleidžiame ir aptepame tepamu lydytu sūreliu, lydytą sūrelį pasirinkus... |
Bandelės su daržovėmis
Kubeliais supjaustykite šalto rūkymo šoninę ir ją pakepinkite. Sudėkite šaldytas daržoves su... |
Sviestinis Velykų avinėlis
Į išplautą sviestą pridėti tarkuotų krienų ir druskos, išmaišyti. Peilio ir šakutės... |
Sūrio krepšeliai su krevetėmis
Sūrį sutarkuoti, sudėti į keptuvę su teflonine danga. Ant vidutinės ugnies ištirpinti sūrį iki vientisos... |
Užkandis su sūriu
Visą lavašą patepti lydytų tepamu sūriu, tolygiai paskirstyti supjaustytos lašisos gabaliukus bei... |
Kepti kalmarų žiedai
Keptuvėje įkaitinti aliejų, dubenyje sumaišyti miltus, išplaktą kiaušinį, majonezą, druską,... |
PUSLAPIAI: