Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
"Traškiukai"
Viskas smulkiai supjaustoma, įberiama druskos, uždedama majonezo, aišku, išmaišoma. Skanaus. |
Gaivios salotikės "Morid"
Morką sutarkuoti burokine tarka, ridikėlius supjaustyti šiaudeliais, majonezas ir druska – pagal skonį.... |
Apelsinai su agurkais
Nulupami apelsinai. Suskaldomi į skilteles ir jos per pusę arba smulkiau supjaustomos. Agurkai supjaustomi... |
Pekino salotos su krabų lazdelėm
Pekino kopūstą, krabų lazdeles, šviežia agurką supjaustyti šiaudeliais. Viską sumaišyti su... |
Kiaulpienių salotos
Kiaulpienes visų pirma reikia išmirkyti šaltame vandenyje gerą pusvalandį, paskui jas susmulkinti su... |
Vasaros salotos
Nuplautus ridikėlius, agurkus susipjaustome griežinėliais, agurką galima truputi smulkiau. Mėsyte (labai skanu ir su... |
Mišrainė
Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir... |
Mišrainė drebučiuose
Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas mažais... |
Neįprastos salotos
Vynuoges nuplovus susmulkinam pagal poreikį ( galima pjauti į 4 dalis, naudoti raudonąsias, galima pabandyti ir su... |
Olandiškos salotos
Išverdame kietai kiaušinius, nulupame, smulkiai supjaustome. Sūrį sutarkuojame, dedame žirnelius,... |
Mišrainė Širdelė
Petražoles, krapus ir kietai virtus kiaušinius susmulkinti. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais, sūrį... |
Salotos su karališkomis krevetėmis
Suplėšom salotų lapus, saliero lapus, špinatus ir sudedame į lėkštę. Supjaustom ridiką (kaip... |
Dumplūnių salotos su svogūnais
Dumplūnes supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais, įdėkite druskos, cukraus, citrinų rūgšties, malto... |
Žalių salierų salotos
Salierus smulkiai sutarkuokite, apšlakstykite citrinos sultimis, pasūdykite, užpilkite majonezu,... |
Morkų suflė
Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir pertrinkite per... |
PUSLAPIAI: