Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI

Vištiena gabaliukais

Vištiena gabaliukais

1 1 1 1 1

 

Vištienos file supjaustyti gabalėliais (galima pabarstyti vištienos prieskoniais). Paruošti...

Gairės: kiaušiniai, krakmolas, lydytas sūris, majonezas, Vištienos krutinėlė.

 
Faršo krepšeliai

Faršo krepšeliai

1 1 1 1 1

 

Faršą paruošti kaip kotletams. Daržoves supjaustyti ir pakepti keptuvėje. Iš faršo...

Gairės: faršas, morka, paprika, sūris, svogūnas, druska, prieskoniai, pomidorų padažas, daržovės.

 
Lašiša su agurkais ir krapais

Lašiša su agurkais ir krapais

1 1 1 1 1

 

Orkaitę įkaitinti iki 230º C. Į kepimo indą supilti aliejų. Lašišos gabalus pabarstyti druska...

Gairės: aliejus, citrinos sultys, cukrus, agurkas, lašišos filė, riebi grietinėlė, švieži krapai, sviestas, svogūno laiškai.

 
Makaronai su cukinijomis ir krevetėmis

Makaronai su cukinijomis ir krevetėmis

1 1 1 1 1

 

Įkaitintame aliejuje apkepti česnaką (~1 min). Suberti cukinijas ir kepti, kol gražiai apkeps. Suberti krevetes ir...

Gairės: krevetės, aliejus, česnakas, citrinų sultys, makaronai, Cukinijos.

 
Žemaičių blynai

Žemaičių blynai

1 1 1 1 1

 

Į sugrūstą bulvių košę įmušti vieną kiaušinį, berti krakmolo druskos ir išminkyti. Į...

Gairės: lašiniai, grietinė, išvirtos ir sugrūstos bulvės, kiaušiniai, kmynai, krakmolas, svogūnas, virta mėsa.

 
Šašlykai su baklažanu ir cukinijomis

Šašlykai su baklažanu ir cukinijomis

1 1 1 1 1

 

Mėsą supjaustyti gabaliukais (3 cm ilgio ir 1 cm storio). Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais, o nuluptą česnaką...

Gairės: čiobreliai, druska, petražolės, kiaulienos sprandinė, rozmarinai, sezamo aliejus, sojų padažas, Baklažanas, česnakas, cukinija, svogūnai, pomidoras, saldžioji paprika.

 
Troškinti grybai su bulvėmis

Troškinti grybai su bulvėmis

1 1 1 1 1

 

Nuvalytus ir nuplaukus grybus 5-6 minutėms pamerkite į karštą vandenį. Nukoškite per kiaurasamtį....

Gairės: pievagrybiai, bulvės, grietinė, pomidorų tyrė, sviestas, aliejus, svogūnas, druska, juodieji pipirai, lauro lapai, žali krapai.

 
Kepti kalmarų žiedai

Kepti kalmarų žiedai

1 1 1 1 1

 

Keptuveje įkaitinti aliejų,dubenyje sumaišyti miltus,išplaktą kiaušinį, majonezą, druską,...

Gairės: Kalmarų žiedai, aliejus, miltai, majonezas, kiaušinis, juodieji pipirai, džiovintas raudonėlis, druska.

 
Varškėčiai su grietine

Varškėčiai su grietine

1 1 1 1 1

 

Mėsmale permalkite varškę, sumaišykite su kiaušiniu, cukrumi ir miltais. Iš...

Gairės: varškė, grietinė, cukrus, kiaušinis, lydytas sviestas.

 
Farširuotas karpis

Farširuotas karpis

1 1 1 1 2

 

Nulupti oda nuo pilvo. Užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai. Mėsą atskirti...

Gairės: česnakas, karpis, kiaušinis, manų kruopos, morka, svogūnas, žuvies prieskoniai.

 
Spageti su troškintomis dešrelėmis

Spageti su troškintomis dešrelėmis

1 1 1 1 2

 

Spageti išverdame sūdytame vandenyje. Kol verda spageti, supjaustome svogūno galvą, sudedame į keptuvę ir...

Gairės: grietinė, pieniškos dešrelės, ridikėliai, spageti, svogūnas, svogūno laiškai, tomato padažas.

 
Farširuota Kalėdinė lydeka

Farširuota Kalėdinė lydeka

1 1 1 1 2

 

Pirmiausia nuskutame ir išdarinėjame lydeką, po to nukerpame pelekus. Odą pradėti lupti nuo galvos (pilvo...

Gairės: Farširuota Kalėdinė lydeka, morkos, svogūnas, batonas, kiaušiniai, pienas, nerūkyti lašiniai, baltieji pipirai, druska.

 
Triušienos guliašas su daržovėmis

Triušienos guliašas su daržovėmis

1 1 1 1 2

 

Keptuvėje su aliejumi pakepti svogūną. Šiems suminkštėjus, sudėti apkepti triušieną. Apkepus...

Gairės: Triušienos guliašas su daržovėmis, morkos, žirneliai, kopūstas, sviestas, miltai, druska, Vorčesterio padažas.

 
Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu

Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu

1 1 1 1 2

 

Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1...

Gairės: Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu, sviestas, svogūnas, česnakas, čiobreliai.

 
Žuvies filė ,,pataluose

Žuvies filė ,,pataluose"

1 1 1 1 2

 

Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų....

Gairės: lydekos filė, morkos, svogūnai, bulvės, majonezas, prieskoniai.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų