Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
![Višta paruošta šventinei progai](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/Uploads/Recipes//2011/10/24//vista-paruosta-sventinei-progai_160.jpg)
Višta paruošta šventinei progai
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
Ištrinti vištą prieskoniais, palaikyti, kepti pasodinta ant stiklainiuko su vandeniu. Atvėsusią... |
![Baklažanų bokšteliai](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/Uploads/Recipes//2011/10/19//baklazanu-boksteliai_160.jpg)
Baklažanų bokšteliai
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.35&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
Baklažaną supjaustome į 4 griežinėlius 1,5 cm storio. Išpjaunam griežinėliuose viduriuką, paliekam maždaug... |
PUSLAPIAI: