Ir po ilgo laiko tarpo ir tam tikrų techninių nesklandumų grįžtu. Dėl techninių trikdžių, gaila, nespėjau sudalyvaut Špinatų savaitėj, bet vis tiek noriu pasidalinti špinatiniais receptukais. Paprasti, bet vitaminizuoti ir šiaip įdomesnis kasdienių užtepų variantas.
REKLAMA
REKLAMA
Taigi, čiumpam:
- varškės pakutį
- lydyto sūrelio be priedų
- česnako skiltelę
- špinatų: naudojau šaldytus, tačiau galima naudoti ir žalius, kuo puikiausiai
- grietinės porą šaukštų
- druskos, kitų mėgiamų prieskonių
Gaminam:
špinatus paruošiam pagal instrukciją, naudojant žalius – susmulkinam. Pirmam užtepui: lydytą surelį tiesiog sumaišom su špinatais. Antram užtepui varškę sutrinam su išspaustu česnaku, druska, kitais prieskoniais, grietine. Išmaišom. Viskas, vitaminų bomba paruošta, tepam ant duonos, duoniukų, trapučių ar kt. ir.. skanaus!
REKLAMA