• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su pudingais man niekada ypatingai nesisekė: obuolių pudingas nenusisekė, pirmas bandytas morkų - irgi. Čia buvo antra dublis. Sakiau, nepasiduosiu. Na, ir nebuvo toks blogas. Minkštas, drėgnas ir gaivus.

REKLAMA
REKLAMA

Patiekiau su padažu. Sintetiniu, iš pakelių. Na su tuo, kur miltelius reikia išplakti su pienu. Bet kai norisi skanaus padažo, greitai - tinka ir šis.

REKLAMA

Taigi naudosim:

~400kg morkų

100g varškės

2 šaukštai manų kruopų

120ml pieno

2 šaukštai cukraus

10g sviesto

kiaušinį

O gaminsim taip:

Morkas nuskusim, supjaustysim ir išvirsim pieno/vandens mišiny. Priklausomai nuo to, kokį tūrį puode užima mūsų morkos, supilam pieną ir žiūrim, kiek trūksta skysčio, kad apsemtų viską.

Išvirusias morkas permalam mėsmale. Į maltas morkas dedam pertrintą varškę, trynius, cukrų, manų kruopas, sviestą. Vėliau - išplaktus baltymus. Išmaišom.

Visą tai dedam į riebalais išteptą indą ir kepam orkaitėj, įkaitintoj iki kokių 170°C. Kiek kepiau? Sunku pasakyti. Pusvalandukas, gal daugiau..

Tai tiek.

Skanaus!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų