• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

Jums reikės:

REKLAMA

400 gramų veršienos

50 gramų graikinių riešutų

1 kiaušinio trynio

druskos

saujos petražolių

250 ml grietinėlės

100 gramų pievagrybių

30 gramų sviesto

Paruošimas:

Veršieną supjaustyti 7 mm storio juostelėmis. Padaužyti. Šiek tiek pasūdyti, apibarstyti pipirais. Riešutus pakepinti ir sumalti. Kiaušinio trynį suplakti ir supilti į riešutų masę. Į riešutinę masę sudėti smulkintas petražoles, viską išmaišyti. Ant kiekvienos mėsos juostelės dėti riešutinio įdaro, susukti ir užtvirtinti mediniu pagaliuku.

Keptuvėje įkaitinti sviestą ir jame iškepti suktinukus. Tada išlydyti sviestą ir jame pakepinti  smulkintus grybus 4 min. Pasūdyti, supilti grietinėlę. Šiek tiek patroškinti ant silpnos ugnies. Į grybų troškinį sudėti suktinukus, uždengti ir patroškinti 7 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų