400 gramų veršienos
50 gramų graikinių riešutų
1 kiaušinio trynio
druskos
saujos petražolių
250 ml grietinėlės
100 gramų pievagrybių
30 gramų sviesto
Paruošimas:
Veršieną supjaustyti 7 mm storio juostelėmis. Padaužyti. Šiek tiek pasūdyti, apibarstyti pipirais. Riešutus pakepinti ir sumalti. Kiaušinio trynį suplakti ir supilti į riešutų masę. Į riešutinę masę sudėti smulkintas petražoles, viską išmaišyti. Ant kiekvienos mėsos juostelės dėti riešutinio įdaro, susukti ir užtvirtinti mediniu pagaliuku.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir jame iškepti suktinukus. Tada išlydyti sviestą ir jame pakepinti smulkintus grybus 4 min. Pasūdyti, supilti grietinėlę. Šiek tiek patroškinti ant silpnos ugnies. Į grybų troškinį sudėti suktinukus, uždengti ir patroškinti 7 min.