Esate vegetaras? O gal tiegiog norite pamėginti pasigaminti kažką vegetariško? Šis patiekalas kaip tik jums!
Ingredientai: 300g panyro(saldaus pieno sūris),150 g špinatu lapų, 80 g žirnių miltų, druskos, masalos (šių prieskonių galima įsigyti pas mus Radharaneje), asafetidos (šių prieskonių galima įsigyti pas mus Radharaneje), aliejus arba ghi (lydytas sviestas) virimui. Padažui: 500 g pomidorų, druskos, cukraus, šviežios kalendros lapų arba petražolių, tarkuoto šviežio imbiero šaknies.
Gaminame: Burokine tarka sutarkuojame panyrą. Susmulkiname špinatų lapus. Į gautą masę įdedame žirnių miltus, prieskonius. šiek tiek druskos. Formuojame rutuliukus ir verdame aliejuje arba ghi.
Supjaustome pomidorus, sudedame į puodą ir iš jų išverdame padažą. Į padažą įdedame cukraus, druskos, kalendros. Verdame, kol pomidorai suminkštės.
Skanaus!
Idėja: Restoranas "Radharanė"