• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengvai paruošiamas patiekalas - Jums!

Šiandien nusipirkau gabaliuką jūrinio ungurio. Dar niekada nesu jo ragavus. Išvis nesu ragavus ungurio, net rūkyto.

Mąsčiau, ką skanaus pasigaminus. Vėliau, jau įpusėjus gaminimo procesui, pagalvojau: "o kaip čia toks derinys: agurkai su unguriu? Ar ne keista?". Draugo paklausiau, išgirdau, kad tikrai neįprasta. Ką gi, nusprendžiau, bandysim įtikti šiai Savaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Reikalingi produktai:

~400g jūrinio ungurio

4 vidutinio dydžio agurkai

šiek tiek miltų, druskos, pipirų, petražolių, krapų

aliejaus kepimui

medinių iešmelių

REKLAMA

Gaminsim šitaip:

Žuvį nuplaunam, nulupam odą, mėsą pašalinam nuo stuburo, supjaustom nedideliais gabaliukais. Agurkus nulupam, supjaustom panašaus dydžio gabaliukais kaip ir žuvį. Užpilam puodeliu verdančio sultinio. Vėliau apvoliojam miltų ir prieskonių mišinį. Keptuvėj įkaitinam aliejų [nemažai], ant iešmelių veriam žuvį ir agurką pakaitomis. Kepam įkaitusiam aliejui, kol gražiai apskrunda iš visų pusių. Tuomet dedam į lėkštę, servetėle nusausinam riebalų perteklių ir jau galim ragauti.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų