• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Puikus patiekalas Kalėdų stalui.

Jums reikės:


  • 1 kg karpio

  • 1 vnt džiovintos bantelės arba batono

  • 2 vnt morkų

  • 2 vnt svogūnų

  • Želatinos

  • Žuvies prieskonių


Paruošimas:

Karpiui nuvalome žvynus, vidurius išvalome šaukštu neperpjovus pilvo. Nulupame atsargiai odą. Nuimame mėsyte nuo kaulu. Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais. Morkas sutarkuojame burokine tarka i pakepiname kartu su svogūnais. Batona užpilame karštu pienu. Mėsyte(žuvies), svogūnus su morkom ir batona permalame mėsmale 2 kartus. Prikimšame karpio išnara gautu mišiniu. Imame puoda su vandeniu dedame cielas nuskustas morkas svogūna ir prieskoniniu žolelių ir karpį. Verdame apie 1,5val. Išvirus karpį išimame, dedame į lėkštę. Verdame drebučius. Išteipiname žalatiną supilam į perkoštą sultinį(ten kur virė karpis),pakaitinam ir užpilam ant karpio ir pravėsus į šaldytuvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų