REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Siemens“ arenos naujasis sezonas (G. Jauniškio nuotr.)

Vakar sostinės „Siemens“ arena paskelbė 15-ojo renginių sezono startą, rašoma pranešime spaudai. Nors sezonas pradėtas draugiškomis krepšinio rungtynėmis tarp Lietuvos ir Latvijos rinktinių, arenoje virė ne tik krepšinio aistros.

8

Vakar sostinės „Siemens“ arena paskelbė 15-ojo renginių sezono startą, rašoma pranešime spaudai. Nors sezonas pradėtas draugiškomis krepšinio rungtynėmis tarp Lietuvos ir Latvijos rinktinių, arenoje virė ne tik krepšinio aistros.

REKLAMA

Naująjį sezoną arena lygina su populiariu serialu, kuriame netrūksta nei žvaigždžių, nei intrigų, tad ir jo pradžios renginyje prie fotosienelės būriavosi žinomi šalies šou ir sporto pasaulio atstovai.

Stebėti krepšinio kovų ir pasveikinti arenos su naujuoju sezonu atvyko prezidentas Valdas Adamkus, Justinas Jankevičius su širdies drauge Greta Mikalauskyte, neseniai savo vestuves atšokę Paulius ir Kristina Ambrazevičiai, „G&G Sindikato“ narys Kastytis Sarnickas-Kastetas su sūnumi, krepšininkas Rimantas Kaukėnas, ledo ritulio meistras Dainius Zubrus, taip pat gruodžio pabaigoje arenoje rodomos roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ komanda – Romeo įkūnysiantis Justinas Jarutis, choreografas Paulius Šinkūnas ir prodiuseris Gytis Daugėla su dukra Gabija Daugėlaite.

Ne tik palaikyti rinktinėje žaidžiančių komandos draugų Eimanto Bendžiaus ir Evaldo Kairio, bet ir apžiūrėti kardinaliai atnaujintos namų arenos krepšinio aikštelės vakar rinkosi ir Vilniaus „Ryto“ krepšininkai Arnas Butkevičius, Martynas Echodas bei Chrisas Krameris su antrosiomis pusėmis. Prieš naująjį sezoną sostinės „Siemens“ arenos krepšinio aikštelėje buvusi mėlyna spalva buvo pakeista juoda, kuri yra viena iš „Ryto“ komandos spalvų, aikštelė taip pat buvo pritaikyta griežtiems „Eurolygos“ standartams.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei pergalės iškovoti nepavyko, arenoje susirinkę svečiai neliūdėjo. Vienbalsiai tikino, kad „ir laimėtojams kartais tenka pralaimėti, o patyrus nesėkmės skonį, vėliau iškovota pergalė būna kelis kartus saldesnė“.

REKLAMA

Per 2018/2019 metų renginių sezoną arenoje planuojama surengti apie 100 renginių, skirtų skirtingo amžiaus ir pomėgių lankytojams. Nors šio sezono flagmanas yra gegužę arenoje vieną naujausių savo šedevrų „Toruk – the First Flight“ parodysiantis „Cirque du Soleil“, renginių lentelėje netrūksta ir daugiau kokybiškų pasirodymų.

Dar šiemet vyks amerikiečio Jacko White‘o koncertas, žiūrovus linksmins Jimmy Carras, Emilis Vėlyvis surengs skandalingąjį šou „Zero Live Show“, skambės miuziklai „Mindaugas Karalius“, „Eglė Žalčių karalienė“, „Čikaga“ bei roko opera „Meilė ir mirtis Veronoje“, naujausią koncertinę programą su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru pristatys Linas Adomaitis, koncertuos Kastytis Kerbedis, Mantas Jankavičius, Merūnas, vienintelį dvidešimtmečio koncertą surengs „Skamp“, virs bušido kovos ir krepšinio aistros.

Negana to, šiemet „Siemens“ arena pristato naują jaukią erdvę, skirtą kameriniams renginiams, – „Cozy by Siemens arena“. Naujosios erdvės debiutas įvyks rugsėjo 29–30 d., kuomet čia bus parodytas Oskaro Koršunovo režisuotas spektaklis „Išvarymas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų