REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Blogiausias „Tinder“ pasimatymas (nuotr. GoFundMe)

Ugniagesiai-gelbėtojai turėjo vaduoti lange įstrigusią moterį, norėjusią susigrąžinti savo pačios išmestus ekskrementus.

8

Ugniagesiai-gelbėtojai turėjo vaduoti lange įstrigusią moterį, norėjusią susigrąžinti savo pačios išmestus ekskrementus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gimnaste mėgėja save vadinanti mergina su Liamu Smythu (24 m.), kurį sutiko pažinčių programėlėje „Tinder“, prieš vakarą užbaigiant vaikino namuose, vakarieniavo „Nando‘s“ restorane.

REKLAMA

Tačiau visas šis iš pradžių romantiškas nuotykis tapo visai nebe mielas, kai mergina, nuėjusi į tualetą, užkimšo unitazą. Panikuodama, ji paėmė tualete buvusias išmatas ir norėjo išmesti jas pro langą, tačiau jos įkrito į siaurą tarp dviejų lango stiklų esantį tarpelį.

Jai neliko nieko kito, kaip tik apie visa tai prisipažinti Liamui, kuris, sukaupęs visą drąsą, padėjo merginai išlysti pro langą bei susigrąžinti tarp dviejų langų esančius ekskrementus. Būtent tada pasimatyme dalyvavusi mergina pajuto, jog negali pajudėti ir įstrigo.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinas, gyvenantis Bristolyje, Anglijoje, iškvietė ugniagesius-gelbėtojus, kurie išvadavo iš siauro tarpelio išsiropšti negalinčią merginą.

Liamas, norėdamas atlyginti padarytus nuostolius, kurie siekia maždaug 330 eurų, internetiniame puslapyje „GoFundMe“ sukūrė anketą, prašančią aukoti pinigus naujam langui.

Prisimindamas šį išties linksmą įvykį, Liamas, Bristolio universiteto sociologijos studentas, sakė: „Su mergina, kurią užkalbinau programėlėje „Tinder“, nuėjome pavakarieniauti į „Nando‘s“ restoraną. Vakaras buvo labai malonus, mums patiko bendrauti, jautėmės patogiai. Vėliau aš pakviečiau ją į savo namus. Prižadėjau pavaišinti vynu ir kartu pažiūrėti dokumentinį filmą apie scientologiją. Maždaug po valandos spoksant į televizoriaus ekraną, mergina nuėjo į tualetą, tačiau iš jo grįžo panikuodama ir teigė turinti kažką pasakyti. „Pasinaudojau tavo tualetu, tačiau jis nenuleidžia atlikto reikalo. Nežinau, kodėl taip padariau, bet supanikavau, tualetiniu popieriumi apvyniojusi ištraukiau ir išmečiau tai pro langą“ man pasakojo mergina.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liamas nuramino susijaudinusią merginą ir teigė, jog juodu nueis į sodą, paims tai, kas buvo išmesta ir pamirš visą šią istoriją. Tačiau vėliau jis suprato, kad pro vonios langą matosi visai ne sodas.

„Tą vonios langą nuo išorinio pasaulio skiria maždaug 46 cm tarpas ir dar vienas neatsidarantis įstiklintas langas. Kaip matoma nuotraukoje, vienas langas atsidaro tik iš viršaus, bet pro jį nepučia vėjelis ir nuo gaivaus oro jį skiria platus tarpas bei dar vienas stiklas. Buvo tik viena išeitis, tad išėjau ieškoti plaktuko ar dar kokio nors įrankio, kuriuo būtų galima sudaužyti langą“, - „GoFundMe“ anketoje pasakojo Liamas.

REKLAMA

Iš dalies pasiteisinęs sumanymas

Tačiau mergina turėjo kitą idėją.

„Kadangi ji laisvu metu užsiiminėja gimnastika, mergina buvo įsitikinusi, kad jai pavyks pasiekti išmatas ir jas, pasinaudojus maišeliu kaip pirštine, išimti. Deja, bet pasiekti tikslą buvo sunkiau, nei manėme. Ji bandė dar kartą, tačiau nepavyko, tad nusprendžiau ją pakelti ir padėti pasiekti nemalonų kvapą skleidžiantį daiktą. Į tarp stiklų esantį tarpą jį nusprendė ropštis galva į priekį, pasiekė jį, įvyniojo į maišelį ir perdavė man. Ji paprašė mano pagalbos išsiropščiant iš lango. Sugriebęs ją už juosmens, patraukiau žemyn, tačiau ji buvo įstrigusi, gan stipriai įstrigusi“, - tęsė vaikinas.

REKLAMA

Liamas pridūrė bandęs ne kartą ir ne vieną būdą padėti merginai išsikabaroti iš lango, tačiau išsekus idėjoms ir jėgoms, buvo metas kviesti gelbėtojus.

„Žemyn galva lange ji praleido maždaug 15 minučių, tad pradėjau nerimauti dėl jos pačios sveikatos ir iškviečiau gelbėtojus. Po kelių minučių pasirodė geriausi Bristolio ugniagesiai-gelbėtojai, sirenomis ir šviesomis pažadinę visą gatvę. Sužinoję visą istoriją ir apžiūrėję įvykio vietą, vyrai pradėjo darbuotis ir iš lango vaduoti įstrigusią merginą“, - pasakojo Liamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pakeisti langą vaikinui brangu

Gelbėjimo procedūra truko tik 15 minučių, mergina nepatyrė jokių sužalojimų, tačiau vonios lango išsaugoti nepavyko, nes jį sugadino gelbėtojų naudojami įrankiai.

„Nesiskundžiu, nes jie padarė viską, ką galėjo. Problema ta, kad norint pakeisti langą, reikia maždaug 330 eurų. Kaip ką tik mokslus baigusiam žmogui, ši suma yra gan didelė, be to, ji sudaro didžiąją dalį mano mėnesinio biudžeto“, - aiškino jis.

Tad vaikinas pagalbos ieškoti nusprendė internete, kur per kelias valandas Liamo pagailėję aukotojai surinko taip reikalingą sumą.

REKLAMA

„Jei langas nebus pakeistas, buto šeimininkė mane pakars, tad savo nedidele auka jūs išgelbėsite mano gyvybę“, - juokavo Liamas.

Kadangi buvo surinkta daugiau pinigų, nei prašyta, likusią sumą vaikinas paaukos dviem labdaros organizacijoms. Viena jų – „Toilet Twinning“. Ši organizacija veikiančiais unitazais aprūpina skurdžiose šalyse gyvenančias šeimas. Antroji – „Fire Fighters Charity“, nes merginai pagelbėję ugniagesiai į viską reagavo operatyviai, neprarado gero humoro jausmo ir buvo tikri profesionalai.

Su mergina buvo susitikęs dar kartą

Šiai Liamo ir jo pasimatymo dalyvės istorijai paplitus internete, filmo, kurį tą vakarą žiūrėjo pora, režisierius Louisas Therouxas socialiniame tinkle „Twitter“ rašė: „Esu pagerbtas būdamas šios istorijos dalimi.“

REKLAMA

Miesto ugniagesiai gelbėtojai patvirtino, kad rugpjūčio 7 dieną gavo iškvietimą į Liamo namus.

„Maždaug 22.41 val. sulaukėme pranešimo apie lange įstrigusią moterį. Į įvykio vietą atvyko dvi komandos. Nukentėjusioji buvo išlaisvinta naudojant specialius įrankius“, - teigė gelbėtojų stoties atstovas.

Vėliau ta pati komanda, internete pamačiusi Liamo prašymą aukoti pinigus naujam langui, pasidalino anketos nuoroda ir pridūrė: „Temple“ ugniagesių komandai tai buvo tikrai įsimintinas vakaras.“

Nepaisant nemaloniai pasibaigusio vakaro, Liamas teigė, jog su mergina buvo susitikęs dar kartą.

„Susitikome, išgėrėme porą kokteilių ir aptarėme „GoFundMe“ anketą. Ji tikrai miela mergina. Nežinau, kaip viskas klostysis toliau, nes šiuo metu esu labai užimtas disertacijos rašymu, bet esu nusiteikęs ją dar kartą pamatyti“, - sakė Liamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų